Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα Παραπολιτικά, ο Πατούλης, ο Καχριμάνης και το πρόγραμμα με τα συσσίτια απόρων

Στη ΝΔ, αντί να τσουγκρίζουν αυγά επιδίδονται σε πισώπλατα μαχαιρώματα!

Μεγάλο Σάββατο, χθες και στη ΝΔ μαίνεται ο εσωτερικός πόλεμος για τα κονδύλια για τα συσσίτια των απόρων.

Το πρόγραμμα κρίθηκε αναγκαίο, από τη στιγμή που οι περισσότερες δομές που λειτουργούσαν στη χώρα με δωρεάν γεύματα, σταμάτησαν λόγω κορωνοϊού.

Η κυβέρνηση, όπως αναφέρουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, σε δημοσίευμά τους στις 6 Απριλίου με προσωπική παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποφάσισε να στηρίξει ανά την Επικράτεια τις συγκεκριμένες ομάδες των συνανθρώπων μας.

Τότε τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,ιδιοκτησίας Μαρινάκη, που πρόσκεινται στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, κατηγορούσαν με πηχυαίους τίτλους τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη ότι “δίνει μεγάλη δουλειά στο «Salas Catering”.

Η «Salas Catering”, ανήκει στον κ. Σαλαπατέρα, τον οποίο ο Κουρτάκης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ κατηγορούσε ότι έπαιρνε συμβάσεις και επί της προηγούμενης κυβέρνησης, ως φίλος του Καμμένου
κάτι που για τον εκδότη αποτελούσε αποτρεπτικό παράγοντα για να αναλάβει νέα προγράμματα.

Σε χθεσινό δημοσίευμα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (πατήστε ΕΔΩ) επανέρχονται στο θέμα και αναφέρουν ότι “μετά από πολλά πισωγυρίσματα τελικά η Περιφέρεια Αττικής και ο Γιώργος Πατούλης, ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες που τον ήθελαν να επιθυμεί διακαώς στην δουλειά των 30.000 συσσιτίων, την συμμετοχή της εταιρείας Salas Catering ιδιοκτησίας Σαλαπατάρα.”

Τα πισωγυρίσματα αυτά ο κ Κουρτάκης τα αποδίδει σε πιέσεις αριστερών σάιτ, που ζητούσαν τη συμμετοχή Σαλαπατέρα!

Στην ιστορία όμως αυτή, σύμφωνα με το χθεσινό δημοσίευμα εμπλέκεται και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, αφού με ένα τηλεφώνημα του προς τον κ. Πατούλη, άλλαξε άρδην η κατάσταση και εισήλθε και η Salas Catering.

Ο λόγος που επικοινώνησε ο περιφερειάρχης Ηπείρου με τον ομόλογό του της Αττικής, σύμφωνα πάντα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, είχε να κάνει με το γεγονός, ότι μια από τις μικρές εταιρείες, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, ανήκε σε συγγενικό πρόσωπο του κ. Καχριμάνη.
“Πρόκειται για μια εταιρεία με συνολικό τζίρο το 2020 1840 ευρώ, η οποία συστήθηκε τον Αύγουστο του 2019” αναφέρει το δημοσίευμα.

Βέβαια από το δημοσίευμα αυτό δεν φαίνεται πουθενά, αν το συγγενικό πρόσωπο του κ. Καχριμάνη επιλέχτηκε στο διαγωνισμό.

Οι εταιρείες που έμειναν εκτός παιχνιδιού, καταγγέλλουν περίεργα παρασκηνιακά παιχνίδια, ζητώντας εκτός από την παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου και αυτή της κεντρικής κυβέρνησης.

Τα δημοσιεύματα αυτά με τον τρόπο που προβάλλονται και με όλες τις αντιφάσεις δείχνουν έναν άγριο πόλεμο, που διεξάγεται στο παρασκήνιο με συμμετοχή εκδοτών, δημοσιογράφων, πολιτικών με πισώπλατα μαχαιρώματα, με λάφυρο  μερικά εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που η χώρα δίνει τη μάχη της με τον κορωνοϊό, τον οποίο μερικοί εκμεταλλεύονται για να κάνουν μπίζνες.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *