Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το 109ο θύμα του κορωνοϊού ο πρόεδρος της Βιοϊατρικής Ευ. Σπανός

Τους 109 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, με τελευταίο θύμα τον 76χρονο ιδρυτή και βασικό μέτοχο του Ομίλου Βιοϊατρική, Ευάγγελο Σπανό. Κατέληξε τα ξημερώματα στην εντατική του Νοσοκομείου Σωτηρία στην οποία βρισκόταν τις τελευταίες 15 ημέρες.Ο Ευάγγελος Σπανός πήρε πτυχίο ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το 1979 το PhD στην Εργαστηριακή Ενδοκρινολογία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Το 1981 ίδρυσε την Βιοϊατρική και το 1986 δημιούργησε το πρώτο πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο στην Ελλάδα. Το 2001 προχώρησε στην εξαγορά της πρώτης κλινικής ενώ το ίδιο έτος κυκλοφόρησε το βιβλίο του στην «Εργαστηριακή ενδοκρινολογία». Το 2006 κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Κλινική χημεία». Το 2013 βραβεύτηκε από την Ernst & Young με το βραβείο του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία. Το 2019 κυκλοφόρησε το βιβλίο του για την «Εργαστηριακή διαγνωστική».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *