Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ κ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΣΣΗ

Διαβάσαμε σε άρθρο του κου Νταλακογεώργου (Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού και Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πειραιά) τα παρακατω απίστευτα:

Αμέσως μετά την κλήση των υπόπτων για τέλεση αξιόποινων πράξεων και την δημοσιοποίηση του πορίσματος για τα στημένα ματς παρενέβη ο Μητροπολίτης Πειραιά κάνοντας την παρακάτω δήλωση:
«Από την ενασχόληση με ανακριτικά καθήκοντα αρκετά χρόνια στην Εκκλησιαστική Δικαιοσύνη, έχω την δυνατότητα να εκφράσω δημόσια την γνώμη μου αναφορικά με την παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση του Αντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών καθ’ ό μέρος αφορά αυτή στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς και εκλεγέντα πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιώς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρων ότι είναι ατεκμηρίωτη και χωρίς ουσιώδη στοιχειοθέτηση και κατά ταύτα αποβαίνει έωλος, αβάσιμος και ανεπέρειστος.
Όσον αφορά στους δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δήθεν εμπλέκοντας τον κ. Μαρινάκη δεν έχουν καμία ποινική αξιολόγηση.
Επομένως, καταλήγει ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ, όλη αυτή ἡ απαράδεκτη υπόθεση αναφορικά με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πομφόλυγα ἡ οποία εντός ολίγου χρόνου θα διαρραγεί μετά κρότου.»

Η παραπάνω έρευνα που διενεργείται από το 2012 από τον αθλητικό Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αριστείδη Κορέα βρήκε σοβαρότατες ενδείξεις ότι ο Πρόεδρος αλλά και οι στενοί συνεργάτες του στον Ολυμπιακό (μεταξύ των οποίων και ο νυν Δήμαρχος Πειραιά Γιάννη Μώραλης) είναι εμπλεκόμενοι. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας τους προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους αστυνομικούς – δικαστικούς – πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο δημόσιο. Η άρση απορρήτου έγινε έπειτα από καταγγελία για την δράση εγκληματικής οργάνωσης ή οποία μεταξύ άλλων είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε φούρνο γνωστού επιχειρηματία και πρώην διαιτητή στην Καλαμάτα το 2012. Οι δε κατηγορίες που αντιμετωπίζουν σύμφωνα με το πόρισμα οι εμπλεκόμενοι αφορούν μεταξύ άλλων τα αδικήματα της κακουργηματικής απάτης στο πλαίσιο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, της δωροδοκίας και δωροληψίας για αλλοίωση αποτελεσμάτων και αγώνων.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ: Καταγγέλλω απερίφραστα την μεροληψία του Πειραιώς Σεραφείμ που άφησε ανυπεράσπιστες άλλες λαμπρές μορφές του Αθλητισμού, όπως των κκ Κοσκωτά, Ψωμιάδη, Μπέου και κυρίως του κ….Μιχάλη Κασσή. Τι κάνει επιτέλους η ημετέρα Εκκλησία; Γιατί αδρανεί;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *