Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εμφανίστηκε κροκόδειλος στο Ρέθυμνο

image

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων Ο.Α.Κ. Βαγγέλη Μαμαγκάκη στο σάιτ ekriti, στο Ρέθυμνο εμφανίστηκε κροκόδειλος.

Ο Μαμαγκάκης δήλωσε στο τοπικό μέσο ότι «δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολίες για την πρόληψη πυρκαγιών στην περιοχή του Φράγματος των Ποταμών παρατήρησαν ένα κροκόδειλο περίπου 2 μέτρων να κινείται στην ξηρά και κατόπιν να βουτάει στη λίμνη του φράγματος» και πρόσθεσε ότι στην αρχή το πέρασαν για φάρσα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κροκόδειλος εμφανίστηκε στο φράγμα των Ποταμών, στο δρόμο για τους Βολιώνες. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ: πόσο άσχετο μπορεί να θεωρηθει το γεγονός αυτό με την ταυτόχρονη παρουσία στην περιοχή του περιώνυμου φαρσέρ Άρη Παπάρη;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *