Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ε, ρε γλέντια: Εν ενεργεία υπουργός με ροζ μπαντάνα στο κεφάλι (photo)


erotimatiko

Κοιτάξτε, όπως και να το κάνουμε τώρα, άλλο πράγμα είναι το… ματσούκι, κι άλλο η αισθητική αντίληψη. Αυτήν ή την έχεις ή δεν την έχεις. Εξαιρετικά δύσκολα, εμφυτεύεται.

Να, για παράδειγμα ο νεαρός της φωτογραφίας (νεοορκισθείς υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά) που δεν κατάλαβε ο δόλιος ότι το μαντήλι, το φουλάρι και η μπαντάνα –ακόμα και στη θηλυκή ροζ απόχρωση- είναι τρία διαφορετικά αξεσουάρ ένδυσης.

Τότε έβαλε το μαντήλι στο κεφάλι (εν είδει μπαντάνας) μετά κρατούσε –μάλλον επιτυχημένα- το μικρόφωνο (ματσούκι) του ΑΝΤ1 κι εδώ και 8 μέρες δίνει μία μεγάλη εσωτερική μάχη ανάμεσα στον έμφυτο λαϊκισμό του και στην κυβερνητική οδηγία για τις μεταρρυθμίσεις. Μάντες κακών δεν θέλουμε να γίνουμε αλλά ο δημόσιος λόγος του ανδρός αποτελεί το εχέγγυο για απόλυτη ταύτιση των τότε ενδυματολογικών πεπρωμένων του με την τρέχουσα υπουργική του θητεία.

x0539b9f7be9ec02896552f227c6333b2_L.jpg.pagespeed.ic.MKu-oZVp_l
Κυρίες και κύριοι, περί του Ντινoπούλου Αναργύρου πρόκειται!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *