Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΘΥΝΕΣ στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ … (που κατάφεραν και έκαναν όμως την δουλειά τους )

. Ο απερχόμενος διοικητής κ Προβόπουλος προχώρησε σε μια τελευταία αποκάλυψη από αυτή τη θέση παρουσιάζοντας «Το Χρονικό της Μεγάλης Κρίσης» μια έκδοση της ΤτΕ που περιγράφει την οικονομική περίοδο 2008 – 2013. Τότε που απειλούντο οι ηλίθιοι των Βορείων Προαστίων ότι τάχα ο καπετάν Τσίπρας έχει φθάσει έφιππος στην Πάρνηθα και θα τους έπαιρνε οσονούπω όλα τα λεφτά (κορόιδο χοντρέ …)

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει τώρα ο κεντρικός τραπεζίτης οι μεγαλύτερες εκροές παρουσιάστηκαν κατά την εβδομάδα πριν από τις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 (3 δισ. ευρώ), την εβδομάδα 22 – 26 Μαρτίου 2010, οπότε υπήρξαν φήμες για την κήρυξη πτώχευσης (2 δισ. ευρώ) και την εβδομάδα ανακοίνωσης της εισόδου της Ελλάδας στο Μνημόνιο, τον Απρίλιο του 2010 (1,5 δισ. ευρώ). Τα αντίστοιχα ποσά πριν την κρίση ξεπερνούσαν τα 100 εκ. ευρώ. Οι τεράστιες εκροές αξιοποιήθηκαν εκλογικά με την μέθοδο τοης αυτοεκπληρούμενης προφητείας δεδομένου ότι η τεχνητή πρόκληση μαζικής εξόδου θεωρήθηκε μια προεξόφληση καταστροφής εκ μέρους των «αγορών» (μυθικό πρόσωπο)!
Χρειάστηκε μας λέει ο απερχόμενος ειδικός και άμεσος χειρισμός και επίταση των προσπαθειών των αρμόδιων Υπηρεσιών για τη διαχείριση του χρηματικού, έτσι ώστε αφενός μεν να καλυφθεί εξ ολοκλήρου η ζήτηση, αφετέρου δε η διανομή να του χρηματικού στις τράπεζες να γίνει ομαλά, ώστε να διατηρηθεί η εικόνα της κανονικότητας Η ΤτΕ ζήτησε από την ΕΚΤ για την κάλυψη της έκτακτης ζήτησης τρεις έκτακτες χρηματοπαραλαβές από άλλες εθνικές κεντρικές τράπεζες και συγκεκριμένα μία από εκείνη της Ιταλίας και δύο από εκείνη της Αυστρίας κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουάριος 2010 – Ιούνιος 2012 συνολικής αξίας 5,26 δισ. ευρώ.

Άρης
Παπάρης αλλά ουχί παπάρας σαν μερικούς – μερικούς

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *