Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Φαβορί για πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ο Ντίνος Σιάκαρης

Την παραίτησή του από την προεδρία της Δημοκρατικής Αριστεράς υπέβαλε ο Φώτης Κουβέλης. Πρόκειται για εξέλιξη που προκλήθηκε από το δυσμενές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αλλά και από τις πιέσεις στελεχών. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δαιμόνιας ρεπόρτερ μας Ρίτας Πουλακίδα, προκειμένου να αποφευχθεί η οριστική διάσπαση του κόμματος λόγω της πόλωσης που επικρατεί ανάμεσα στους προεδρικούς και τους αντιπάλους του παραιτηθέντος προέδρου αναζητείται  εναγωνίως ενωτική υποψηφιότητα.
Πληροφορηθείς τις εξελίξεις ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Ντίνος Σιάκαρης επικοινώνησε προ ολίγου με τις αντιμαχόμενες πλευρές και προσφέρθηκε να δώσει λύση στο αδιέξοδο, θέτοντας την υποψηφιότητά του στη διάθεση του δοκιμαζόμενου κόμματος.
” Αν ψάχνετε για υποψήφιο πρόεδρο, είμαι στη διάθεσή σας” φέρεται να είπε ο κ. Σιάκαρης, γεγονός που εκτιμάται δεόντως από τις αντιμαχόμενες πλευρές, δεδομένης  και της πείρας που έχει ο κ. Σιάκαρης από ανάλογες περιπτώσεις στο ΠΑΣΟΚ, όπου κληθείς να βοηθήσει, είχε λαμπρά αποτελέσματα.
Έτσι η αυτοπρόταση του Γιαννιώτη πολιτικού μοιάζει σαν μάννα εξ ουρανού για την ΔΗΜΑΡ και αποκτά τέτοια δυναμική που τον καθιστά φαβορί για την προεδρία του κόμματος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *