Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αφίχθησαν εις Παρισίους

Δραματικές εξελίξεις σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδος. Μετά την  παραίτηση του υπουργού Άδωνι (που υπήρξε συνεπής στις δηλώσεις του ότι σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, θα υπέβαλε πάραυτα την παραίτησή του), περί την 2α μεσημβρινή αφίχθησαν στο αεροδρόμιο Ορλύ των Παρισίων, προερχόμενοι εξ Αθηνών οι πολιτικοί εμιγκρέδες Θεόδωρος Πάγκαλος ομού μετά της καλλιπύγου Αφροδίτης Αλ Σάλεχ που εγκατέλειψαν την χώρα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους ο πολυπράγμων Τεό  για τις μελλοντικές του κινήσεις απάντησε ότι ιδρύει αντστασιακή οργάνωση για την εκδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ και κοιτώντας περιπαθώς την κ. Αφροδίτη Αλ Σάλεχ δήλωσε με νόημα: ” μαζί θα τους φάμε”!
Εν τω μεταξύ σύγχυσις  επικρατεί για τις κινήσεις  του Γρηγόρη Ψαριανού, του οποίου η τύχη αγνοείται.τις τελευταίες ώρες, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται και αυτός εις Παρισίους, ενώ υπάρχουν φήμες, που τον φέρουν να παραμένει εις Αθήνας, αναμένοντας τον επόμενο ανασχηματισμό.
Reuters

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *