Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΚΕ: Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ


Για υποκρισία και καιροσκοπισμό καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ οι κομματικές οργανώσεις των Ιωαννίνων του ΚΚΕ , με αφορμή τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών σε ορισμένους δήμους της περιφέρειας Ιωαννίνων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ διακήρυττε πανελλαδικά ότι στον 2ο γύρο θα ψηφίσει και μάλιστα μονοκούκι υποψηφίους του ΚΚΕ, από τον 1ο γύρο εκεί που δεν είχε υποψηφίους στήριξε μονοκούκι τους υποψηφίους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή τους «μνημονιακούς» υποψηφίους. Συμμετείχε μάλιστα με μέλη και στελέχη του σε αυτούς τους συνδυασμούς.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σε τρεις δήμους στο νομό Ιωαννίνων.

· Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Εκλογικό ποσοστό ΣΥΡΙΖΑ 30%. Αναμετρήθηκαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ με τον κοινό υποψήφιο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τον υποψήφιο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

· Δήμος Δωδώνης: Εκλογικό ποσοστό ΣΥΡΙΖΑ 23%. Αναμετρήθηκαν τα δύο ψηφοδέλτια που στηρίζονταν από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

· Δήμος Πωγωνίου: Αναμετρήθηκαν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ με τους υποψηφίους που στηριζόταν από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ (24%) μονοκούκι πήγε στα ψηφοδέλτια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο λαός χρειάζεται να γυρίσει την πλάτη του σε αυτό το προκλητικό παζάρι των άλλων κομμάτων και συνδυασμών, που αντιλαμβάνονται τη λαϊκή ψήφο ως εκλογική πελατεία και στόχο έχει την ενίσχυση του νέου διπολισμού.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυταπασχολούμενους, τους αγρότες, να εκφραστούν με κριτήριο καταδίκης της πολιτικής των κομμάτων της ΕΕ και των υποψηφίων τους. Να μην υποκύψουν σε πιέσεις στη λογική του «μικρότερου κακού». Κυρίως όμως αυτή την Κυριακή να κάνουν πιο ισχυρό το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές”.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

1 Σχόλιο

  1. Vag.Stam. says:

    έχουν πάθει παράκρουση εκεί στο ΚΚΕ, ράβδος στην γωνία ,άρα βρέχει. Και επειδή το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική ήταν 30 τοις εκατό και η Ρένα Δούρου πήρε 22, εξ αυτού συνάγεται ότι το υπόλοιπο πήγε στον Θαν. Παφίλη για να μην ξεφτιλιστεί το ΚΚΕ λέω εγώ και άντε να το αποδείξει.Τ έτοια κατρακύλα και τέτοιο τυφλό μίσος από ένα υποτίθεται αριστερό κόμμα μόνο επί Πολ Πότ στην Καμπότζη έχει ξαναπαρουσιαστεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *