Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Επιμηθέας στη χώρα των Λωτοφάγων ( Μαζί τους φάγαμε, μαζί τους τρώμε στη μάπα)

Μπέ-ο, Μπέ-ο!!! Ο σοφός λαός στο δρόμο της ανάπτυξης ως πρόβατα επί σφαγή

-Τα αποτελέσματα του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» (δεν παίζονται!!!!): Ρεάλ – Μακάμπι Χ (κανονικός αγώνας) 2 (παράταση)

 Πολίτες για την ανατροπή – Κοπρίτες χωρίς ανατροφή 2 (αντικανονικός αγώνας)
-Μηχανισμοί – Εκβιασμοί – Λαϊκισμοί – Εναγκαλισμοί – Εκμαυλισμοί – Εκχυδαϊσμοί – Εκφασισμοί – Λεονταρισμοί – Αφορισμοί – Ανασχηματισμοί – Διαλογισμοί (παντελής απουσία)
-Η αγάπη άργησε μια μέρα. Η απελευθέρωση των Ιωαννίνων έναν αιώνα. Αιωνία η μνήμη (του χρυσόψαρου).
-«Γιάννενα πρώτα στα άρματα (τα καρναβαλικά), τα γρόσια (κάτω από το στρώμα/το τραπέζι) και τα Α-γράμματα», ή μια μικρή παραλλαγή « Γιάννενα πρώτα στα άσματα (τα σκυλάδικα), τα κρόσσια και τα γάματα (σου λέω)». Κοινώς « Φρου φρου κι αρώματα».
– Νέοι άνθρωποι – Νέες Ιδέες – Νέα Οράματα – Νέα Ήθη – Νέα Πέραμος – Νέα Κίος – Νέα Σμύρνη («τα Σμυρνέικα τραγούδια …,… να τα λες και να δακρύζεις…» Η ανανέωση του Δημοτικού και του Περιφερειακού Συμβουλίου …απλά απερίγραπτη: .IT’S A S(H)AME (on You)!

-Μπρος Γκ-ρεμός και πίσω Μπέ-γκας!


-Το κουίζ των αναγνωστών: Ανεμοδαρμένα ύψη…

-Υπάρχουν και χειρότερα: Μώραλης, Μπέος, Ψινάκης (αλήθεια που είναι Ο Λε-Πα;). Ο ανθός της Ελληνικής κοινωνίας! Η Ελλάδα που αντιστέκεται η Ελλάδα που επιμένει(;;;). Προβλέπω ότι μόλις βγει και ο (αγαπούλας) Ψωμιάδης από τη φυλακή θα εκλεγεί Δήμαρχος Καβάλας. Καλύτερος είναι ο συνονόματος του; Ευτυχώς κάτι «Σκουριασμένα» παλληκάρια έστειλαν τον αρ-Πάχτα στο σπίτι του….

-Παρά τους τόνους λυματολάσπης ο στρογγυλός μονοκράτορας «καθάρισε» στο άψε- σβήσε. Πονηρός ο Βλάχος! Άλλωστε σαν τσέλιγκας ξέρει καλά από πρόβατα. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι εκατομμύρια μύγες δεν μπορεί να κάνουν λάθος ως προς το φαγητό τους.

-Τελικά οι Βορειοηπειρώτες και οι Βορειοπειραιώτες έκαναν μεγάλη ζημιά.

– Και ξαφνικά οι «ανεξάρτητοι» και οι «άσωτοι υιοί» επανέρχονται στις πατρογονικές εστίες. Και ο χάρτης της Ελλάδας επιτέλους ανακτά το χρώμα του. Και ο γιός της Ντόρας ανεβαίνει με «ΣΤΕΡΕΑ» βήματα τα σκαλιά της εξουσίας (μην τυχόν και χαθεί η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ Νο 3).

Ντόρος ο Πικρό(σ)χολος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *