Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ
Με μια μεγάλη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση στην Άρτα ολοκληρώθηκαν χθες, Παρασκευή , οι προεκλογικές συγκεντρώσεις για τον α’ γύρο των Περιφερειακών Εκλογών της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» με την ομιλία της υποψήφιας  Περιφερειάρχη Ηπείρου Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως και στις προηγούμενες συγκεντρώσεις, στην Ηγουμενίτσα, στην Πρέβεζα, στα Γιάννενα, έτσι και στην Άρτα η Όλγα Γεροβασίλη παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος που θα υλοποιήσει η νέα περιφερειακή αρχή.

Η Όλγα Γεροβασίλη κάλεσε τους συγκεντρωμένους, διακοπτόμενη από συνθήματα και χειροκροτήματα, να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο  το ψηφοδέλτιο νίκης της «Ήπειρος Ανατροπής» τονίζοντας ότι:στις 18 Μαΐου, η Ήπειρος θα ζήσει μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές ανατροπές των τελευταίων δεκαετιών. Στις 25 Μαΐου, η Ήπειρος Ανατροπής, θα αποτελεί τη νέα πολιτική πραγματικότητα”.

Σήμερα, Σάββατο, η Όλγα Γεροβασίλη βρίσκεται στα Γιάννενα, όπου το πρωί περιόδευσε στην αγορά της πόλης.
Το απόγευμα του Σαββάτου, η υποψήφια Περιφερειάρχης θα έχει σειρά επαφών με στελέχη και φίλους της παράταξης, για τον προγραμματισμό της επόμενης εβδομάδας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *