Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κάτι κουρασμένα παλληκάρια

Αμηχανία και βουβαμάρα  στο εγχώριο σύστημα χειραγώγησης και παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης μετά την χθεσινή  εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο debate των αρχηγών των κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο των Ευρωπαίων πολιτών.
Για ημέρες είχαν αναπτύξει μια συντονισμένη σπέκουλα για τη δήθεν  αδυναμία του Αλέξη Τσίπρα να σταθεί απέναντι στους άλλους Ευρωπαίους αρχηγούς που τους εμφάνιζαν ως περίπου ιερά τέρατα της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, μιας και οι Ευρωπαίοι είχαν τα αφεντικά τους για σφαλιάρες.
Όμως χθες η προπαγάνδα κατέρρευσε με παταγώδη τρόπο, αφού ντόπιοι και ξένοι σπεκουλαδόροι βρέθηκαν μπροστά σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου ένας Έλληνας πολιτικός αρχηγός- από τα χρόνια του μακαρίτη Ανδρέα είχε να συμβεί αυτό- έθεσε με θάρρος και σαφήνεια όχι μόνο το ελληνικό ζήτημα αλλά και όλα τα προβλήματα που απασχολούν την ταλαιπωρημένη από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές Ευρώπη, δείχνοντας τους υπαίτιους και τα φοβερά αδιέξοδα μιας ανάπηρης Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Και οι θεωρούμενοι από το εγχώριο τριτοκοσμικό σύστημα πολιτικής διαπλοκής ως πολιτικοί γίγαντες αποδείχτηκαν επιεικώς κάτι κουρασμένοι παλληκάρια, προκαλώντας τον καγχασμό του πανελληνίου αλλά και των Ευρωπαίων πολιτών που δικαίως αμφισβητούν αυτό το οικοδόμημα των υποτακτικών των τραπεζών και της κοινοτικής γραφειοκρατίας…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *