Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μπροστά στις (3) κάλπες

Του Κωνσταντίνου Θεοδώρου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στο δήμο Ιωαννιτών  με την παράταξη “Πολίτες για την ανατροπή”

Πιστεύω ακράδαντα ότι στις Ευρωεκλογές, παρά την απεγνωσμένη προσπάθεια χειραγώγησης του λαού από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και προστασίας του καθεστώτος και από τις κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις (περί δήθεν ντέρμπι και περί του «καταλληλότερου» για πρωθυπουργός –όπως ο αλήστου μνήμης Σημίτης), η συντριβή των κομμάτων της συγκυβέρνησης θα είναι παταγώδης! Η διαφορά των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ από την άλλοτε κραταιά ΝΔ (που θα περιορισθεί στα ποσοστά του Μαΐου 2012) θα είναι μάλλον διψήφια, η δε ΦΡΑΠΕΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ θα εξαϋλωθεί και πιθανότατα δεν θα εκλέξει κανένα ευρωβουλευτή. Η Κυβέρνηση πολύ δύσκολα θα μπορέσει να σταθεί στη συνέχεια, παρά τη στήριξη που της παρέχουν τα ξένα αφεντικά της και πολύ σύντομα θα αναγκαστεί να προσφύγει σε Εθνικές εκλογές, στις οποίες η λαϊκή ετυμηγορία θα στείλει τους υπηρέτες της ντόπιας και ξένης διαπλοκής στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η τύχη δε των υποτιθέμενων ηγετών των δύο κομμάτων του ξεπουλήματος και της καταστροφής της χώρας είναι ήδη προδιαγεγραμμένη…

Εξίσου σημαντική όμως είναι η ψήφος των πολιτών και στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίες έχουν –πέρα από τον αυτοδιοικητικό- και ξεκάθαρα πολιτικό χαρακτήρα, αφού οι μνημονιακές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές έχουν πλήξει βάναυσα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η καταδίκη των κυβερνητικών υποψηφίων πρέπει να είναι καθολική, ώστε αφενός να μην επιτρέψει απόπειρες αλλοίωσης του μηνύματος των ευρωεκλογών και αφετέρου να καταρρεύσουν επιτέλους οι μηχανισμοί στους οποίους βασίζεται (από τη βάση έως την κορυφή της πυραμίδας) το πελατειακό κράτος και οι οποίοι καταδυναστεύουν χρόνια την Ελληνική κοινωνία, εμποδίζοντάς την να προοδεύσει

Οι Δημοτικές παρατάξεις του Γκόντα και των Μπέγκα-Κολόκα, πανικόβλητες από την απαξίωση των κομμάτων που τις στηρίζουν, όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν ως χαμαιλέοντες, φορώντας το μανδύα των δήθεν ανεξάρτητων, δεν μπορούν να κοροϊδέψουν κανένα. Αποτελούν ξεκάθαρα εκφραστές στην τοπική αυτοδιοίκηση του κομματικού κράτους της ΝΔ του Σαμαρά η πρώτη και της μνημονιακής συγκυβέρνησης του «βαθέος» ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, ολίγη από ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ακόμη και της «σοβαρής» Χρυσής Αυγής η άλλη. Οι παρατάξεις αυτές άσκησαν κατ’ επανάληψη (κακο)διοίκηση στο Δήμο, με οικονομικές ατασθαλίες, πολεοδομικές & περιβαλλοντικές παραβάσεις, αδιαφάνεια και πελατειακές σχέσεις. Αντιπροσωπεύουν το κομματικό καθεστωτικό κράτος και τους μηχανισμούς ελέγχου και «αλλοίωσης συνειδήσεων», όπως ξεκάθαρα δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών» Φ. Φίλιος μετά την αποκαθήλωσή του.

 Προκειμένου να θολώσουν τα νερά και να δώσουν τάχα μια νότα ανανέωσης εντάσσουν στο ψηφοδέλτιό τους (παράλληλα με τους σταυρο-φόρους κυνηγούς, αστυνομικούς, ποδοσφαιριστές, τηλεσχολιαστές, κ.λ.π. και γενικά τους έχοντες μεγάλο σόι), κάποια νέα πρόσωπα, ως καλλωπιστικά φυτά, λεηλατώντας την ψήφο συγγενών και φίλων τους. Στο τέλος βέβαια το πιθανότερο είναι να εκλεγούν τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα, που λυμαίνονται το Δήμο επί χρόνια μαζί με κάποιους –γνωστούς και μη εξαιρετέους- γόνους παλιότερων πολιτικών, που κουβαλάνε την οικογενειακή προίκα σε ψήφους.

Η παράταξη Γκόντα με ένα υπερφίαλο πρόγραμμα (που για να πραγματοποιηθεί θα χρειαζόταν ο μισός προϋπολογισμός του Κράτους), υπόσχεται «τον ουρανό με τα άστρα» χωρίς να κρύβει τις ακραία νεοφιλελεύθερες καταβολές του. Από την άλλη η νυν Δημοτική αρχή, που δεν έκανε πράξη ούτε το 1/10 από όσα έλεγε στο πρόγραμμά της, εμφανίζεται , ως κάτι νέο, να υποσχεθεί ότι τώρα πλέον θα κάνει όσα παρέλειψε τα τρία χρόνια που διοίκησε το Δήμο. Τους πιστεύει κανείς;

Εδώ λοιπόν υπεισέρχεται η προσωπική ευθύνη του κάθε πολίτη: πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η «χαλαρή» ψήφος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και η ψήφος προς τον «ανεψιό», την «υποχρέωση» ή το «γνωστό» τελικά καταλήγει στα ίδια πρόσωπα – παράγοντες, τα οποία κατηγορούσε όλο το προηγούμενο διάστημα ότι οδήγησαν το Δήμο μας σε αυτή την κακή κατάσταση και στην ουσία ενισχύει τις ίδιες πολιτικές που τον καταδυναστεύουν τόσο σε κεντρικό όσο και τοπικό επίπεδο. Είναι στο χέρι του να αλλάξει τώρα αυτή την κατάσταση, αλλιώς θα χρειαστεί να περιμένει αρκετά, άλλα πέντε χρόνια.

Ας ψηφίσει λοιπόν παρατάξεις που πάνε κόντρα στους μηχανισμούς και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που δεν αγωνίζονται ούτε για τις «καρέκλες» ούτε για τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών αλλά για το καλό των πολιτών, ιδιαίτερα των ασθενέστερων και έχουν άφθαρτα πρόσωπα με άλλο ήθος, φρέσκες ιδέες, πρόγραμμα και όραμα για την πόλη και τις Δημοτικές ενότητες.

Πριν ψηφίσει ο καθένας να βάλει το χέρι στην καρδιά, να σκεφτεί καλά κοιτάζοντας το παιδί του ή το εγγόνι του στα μάτια και να στείλει το μήνυμα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ παντού, στο Δήμο, στην Περιφέρεια, στη Χώρα. Είναι πια καιρός να δώσει τη χαριστική βολή σε αυτό το καταρρέον πολιτικό σύστημα της διαπλοκής και των πελατειακών σχέσεων.

Γιατί σε όλους μας αξίζει ένα καλύτερο παρόν από αυτό που μας έφτιαξαν οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας και ένα πολύ καλύτερο μέλλον από αυτό που μας επιφυλάσσουν!

Και μη ξεχνάτε:

«Με ένα όπλο μπορείς να σκοτώσεις έναν άνθρωπο. Με την ψήφο σου πολλούς».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *