Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: «Δικαίωμα και όχι πολυτέλεια ο αθλητισμός»

Το πρόγραμμα της για τον αθλητισμό παρουσίασε η παράταξη του Λ. Νάτση

Με κεντρικό σύνθημα «δικαίωμα και όχι πολυτέλεια ο αθλητισμός» η παράταξη «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή», με τη συμμετοχή του υποψηφίου δημάρχου Ιωαννίνων Λάζαρου Νάτση και εκπροσώπων αθλητικών σωματείων και φορέων, παρουσίασε σε εκδήλωση το πρόγραμμα της για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο δήμο Ιωαννιτών, το οποίο στηρίζει τρεις πυλώνες. 

Την κεντρική παρουσίαση, στο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου (πρώην ΕΛΚΕΠΑ στη στοά Σάρκα), έκανε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Ντάνης με τη συνδρομή των υποψηφίων συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων, Γιολάντας Μπότσικου και Κώστα Λώλη, γυμναστές και οι τρεις. Προβλήθηκε αποκαλυπτικό βίντεο για την κακή κατάσταση των περισσοτέρων αθλητικών εγκαταστάσεων στα όρια του δήμου και ακολούθησε συζήτηση με εκπροσώπους αθλητικών φορέων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη να αποκτήσει ο δήμος και το λεκανοπέδιο ευρύτερα, δίκτυο ποδηλατοδρόμων για την άθληση και την ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών.

Για την παράταξη «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή», όπως επισημαίνεται στο πρόγραμμα, ο Αθλητισμός αποτελεί δικαίωμα και ανάγκη για τη σωματική και πνευματική υγεία όλων των πολιτών. Αποτελεί, με τον πολιτισμό, δικλείδα ασφαλείας – ισορροπίας και διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής ιδιαίτερα στις μέρες της οικονομικής-κοινωνικής και πολιτιστικής κρίσης. Όπως και τα κοινωνικά αγαθά της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, έτσι και ο αθλητισμός υπέστη τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών-περικοπών και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Με ένα θεωρητικό πλαίσιο αρχών, τονίζεται στο πρόγραμμα, με σεβασμό στη χρήση του φυσικού περιβάλλοντος, των λίγων αθλητικών υποδομών, με ικανούς ανθρώπους και εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουν, θα αλλάξουμε τα δεδομένα στην πόλη μας με μαζική συμμετοχή στην άθληση, ενίσχυση της αθλητικής παιδείας με στόχο την υγεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών».

Αναλυτικά στοιχεία για το πρόγραμμα ΕΔΩ 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *