Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κύμβαλα αλαλάζοντα

Στήριξαν Φίλιο, υβρίζουν τον Μπέγκα, προωθούν τον …Νάτση και ψηφίζουν Γκόντα…

Κύμβαλα αλαλάζοντα θυμίζουν τα καλόπαιδα του EPIRUS GATE, που όποιος  τα αγγίζει λερώνεται, και αυτό ας το έχουν υπόψη τους όσοι διαφημίζονται σήμερα από αυτό το ιστολόγιο της προστυχιάς και της κωλοτούμπας.
Χαρακτηριστική περίπτωση ο ανίερος και χωρίς αρχές πόλεμος που γίνεται εναντίον της παράταξης Μπέγκα-Κολόκα.
Όταν ο Κολόκας έκανε τις προσπάθειες να σχηματίσει τον συνδυασμό του, τότε αυτά τα καλόπαιδα έγραφαν ύμνους για όσους πλαισίωναν την κίνησή του.
Παράδειγμα ο Γιάννης Παπαγιάννης, που τότε ήταν περίπου ένας γίγαντας της τοπικής πολιτικής , ενώ τώρα που ακολούθησε τον Κολόκα στην συμπαράταξη με τον Μπέγκα είναι ένας Καρατζαφύρερ, που μολύνει τα ιερά και όσια της …δημοκρατικής παράταξης!!!
Μιας δημοκρατικής παράταξης για την οποία δήθεν κόπτονται τα τοπικά παπαγαλάκια, που με λίγο  όμως καναβούρι την ξεχνούν, αφού από διώκτες του  Γκόντα, που τους προηγούμενες μήνες δεν μπορούσε ούτε να σχηματίσει -κατ’ αυτούς- ψηφοδέλτιο, τώρα προχωρεί ακάθεκτος προς την νίκη…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *