Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Λάζαρος Νάτσης: “Η παράταξη μας θα είναι σίγουρα στο δεύτερο γύρο”

Tη βεβαιότητα ότι η παράταξη του, «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή», θα βρεθεί στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και στις 25 Μαΐου στο «τιμόνι» του δήμου, ως η επόμενη δημοτική αρχή, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

 Οι Γιαννιώτες από κάθε γωνιά του δήμου έδωσαν μαζικά το «παρών» και σηματοδότησαν με την παρουσία τους την αποφασιστικότητα για ανατροπή στο δήμο.Στην συγκέντρωση παρουσιάστηκε και το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο μετά την αρχική-πρώτη παρουσίαση 53 υποψηφίων και ακολούθησε μουσική εκδήλωση από μουσικούς οι οποίοι είναι και υποψήφιοι.Παρόντες στην εκδήλωση επί της οδού Ν. Ζέρβα 28-30,μπροστά από το εκλογικό κέντρο ήταν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, η υποψήφια Περιφερειάρχης,επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής» Όλγα Γεροβασίλη, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Ρομπόλης και Δ. Χριστόπουλος.
Στην ομιλία του ο Λάζαρος Νάτσης τόνισε με έμφαση ότι το μήνυμα της ανατροπής στο δήμο ακούγεται παντού όλο και πιο δυνατά και άσκησε κριτική στις παρατάξεις «Ενότητα Πολιτών-Κοινωνία Πολιτών» και την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» για τα… πεπραγμένα τους, τα χρέη που άφησαν στο δήμο και το πώς εμφανίζονται ενώπιον των Γιαννιωτών για να ξαναζητήσουν την ψήφο τους.
Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέπτυξε το όραμα για το δήμο και τους βασικούς στόχους και
άξονες του προγράμματος της παράταξης του, επικεντρώνοντας στην προστασία των αδυνάτων, των ανέργων και όσων πλήττονται βάναυσα από τα μνημόνια, την προστασία του περιβάλλοντος και της λίμνης,τη διαχείριση απορριμμάτων της λυμματολάσπης, εσχάτως,ασκώντας σκληρή κριτική στις επιλογές που έγιναν και την πολύχρονη καθυστέρηση να δρομολογηθούν λύσεις.
Επίσης, παρουσίασε προτάσεις για το κυκλοφοριακό και τις μετακινήσεις, την στήριξη των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, την πραγματική και ουσιαστική, και όχι αυτή που γίνονταν για επικοινωνιακούς λόγους από πλευράς δήμου,σύνδεση και συνεργασία δήμου και πανεπιστημίου, αξιοποίηση του ντόπιου επιστημονικού δυναμικού, την στήριξη της επιχειρηματικότητας, ζητήματα χωροταξίας και πολεοδομικά,καθώς και παρεμβάσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής,ενοποίηση του κέντρου, πεζοδρομήσεις και σχέδιο δράσης για τον τουρισμό.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *