Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Για ζητήματα της ΔΕΥΑΙ ενημερώθηκε ο Λάζαρος Νάτσης

Με τον Γενικό Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Ιωαννίνων Κώστα Γιωτάκη συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Λάζαρος Νάτσης, επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή». Στη συνάντηση, στα γραφεία της Επιχείρησης στο πρώην δημαρχείο Περάματος, μετείχε και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Νουτσόπουλος
Ο κ. Νάτσης ενημερώθηκε αναλυτικά για θέματα που αφορούν την ποιότητα και επάρκεια νερού σε όλο το δήμο, τη λειτουργία, το προσωπικό, την τιμολογιακή πολιτική, τα έργα που υλοποιεί ή προγραμματίζει η ΔΕΥΑΙ, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Λάζαρος Νάτσης μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι η παράταξη του, ως δημοτική αρχή, θα εργαστεί για την πλήρη οικονομική εξυγίανση της ΔΕΥΑΙ, την ολοκλήρωση όλων των έργων και ένταξη νέων, σημειώνοντας ότι ότι το νερό αποτελεί βασικό κοινωνικό αγαθό και ανήκει σε όλους.

Οι επισκέψεις της Τετάρτης

Τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στο κτίριο «Γ. Σταύρου» θα επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης 30 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή». Στη συνέχεια το κλιμάκιο θα επισκεφθεί το ΙΚΑ και υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *