Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Είναι υποτιμητικό να είσαι conférencier ;

Εξώδικο στην εφημερίδα Αυγή για τα όσα του καταλόγισε για την υπόθεση του Αμπντουλάχ Οτζαλάν, ετοιμάζεται να στείλει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος.

Άραγε, έμαθε ότι το ίδιο κάνουν και στα Γιάννενα ή οι εδώ Πάγκαλοι τον ακολουθούν κατά πόδας;
Με την ευκαιρία ευθεία απειλή για μηνύσεις κλπ δέχτηκε ο σχολιαστής της εκπομπής  “ΒΗΜΑ στα γεγονότα” του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ΒΗΜΑ, Στέφανος Καραμούτσιος από τον εκπρόσωπο τύπου της “ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΩΛΗΤΩΝ, γιατί είχε το θράσος να σχολιάσει ότι ο εν λόγω κύριος κατά την άσκηση των υψηλών καθηκόντων του θυμίζει περισσότερο conférencier (κονφερα(ν)σιέ), παρά εκπρόσωπο τύπου παράταξης, γεγονός που το θεώρησε υποτιμητικό, γιατί προφανώς στο υποσυνείδητο του ανδρός οι κονφερανσιέ λένε λιγότερα ψέμματα από τους δικηγόρους και φυσικά από τους εκπροσώπους τύπου, που είναι οι επίσημοι ψεύτες κυβερνήσεων και κομμάτων και λοιπών παρατάξεων και αυτό είναι προφανώς μειωτικό για τις ικανότητές του…
Αποκαυκίδιο, το ανορθόγραφο

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *