Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΛΑΖΑΡΟΣ ΝΑΤΣΗΣ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ

Το συνδυασμό του για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου κατέθεσε,το βράδυ της Κυριακής, στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης, επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή». Ο κ. Νάτσης συνοδεύονταν από υποψηφίους του συνδυασμού του, ενώ το παρών έδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Μαντάς.
Με αφορμή την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο ο Λάζαρος Νάτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση :«Είμαστε αισιόδοξοι για την έκβαση της εκλογικής μάχης. Οι πολίτες αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια μας και προχωράμε μαζί για να αλλάξουμε τα Γιάννινα. Μαζί με όλους τους υποψηφίους της παράταξης «Γιάννενα-Πολίτες για την Ανατροπή» και με τη δύναμη της ψήφου των πολιτών θα κάνουμε την ανατροπή που έχει ανάγκη ο δήμος και η κοινωνία μας.
Για να πετύχουμε την ισόρροπη ανάπτυξη, όχι μόνο στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης, αλλά και σε κάθε δημοτική και τοπική κοινότητα».
Στο μεταξύ και στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα ο κ. Νάτσης μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων θα επισκεφτούν σήμερα τον ΟΤΕ και την Εφορία και αύριο την ΔΕΥΑΙ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *