Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έλαμψε δια της απουσίας του

Έλαμψε δια της απουσίας του από την ομιλία Βενιζέλου χθες στο Du Lac ο Θωμάς Μπέγκας, αφού κάθε δημόσιος συγχρωτισμός με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κάνει …τζισσσ ( όχι όμως και οι ψήφοι των Πασόκων) και οι επικοινωνιολόγοι του το απαγόρεψαν ρητώς, αν και είχε προγραμματισθεί συνάντηση με τον λαοφιλή ηγέτη!
Έτσι ο Θωμάς προτίμησε να παραμείνει στο εκλογικό του κέντρο, δεχόμενος ευχές για την ονομαστική του εορτή…
Να σημειωθεί όμως ότι ο κ. Μπέγκας είχε προσέλθει στην αντίστοιχη ομιλία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη που είχε γίνει προ ημερών στην αίθουσα της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών.
Αυτό για να μη νομίζουν  μερικοί ότι  οι πολίτες τρώνε κουτόχουρτο και δέχονται  τις εξηγήσεις περί ακομμάτιστων ψηφοδελτίων, γιατί είναι φανερό ότι μπροστά στα ψηφαλάκια μερικοί ξεχνούν και τους τρόπους καλής συμπεριφοράς
Πάκης Δημάρατος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *