Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ξεβρακώθηκαν και τα παπαγαλάκια…

Η υπόθεση της μεγαλοπρεπέστατης κωλοτούμπας Κολόκα δεν ανέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την έλλειψη αξιοπιστίας όσων ασχολούνται με τα κοινά αλλά και τον πλήρη εξευτελισμό όσων  μέσων ενημέρωσης  γίνονται “παπαγαλάκια” διάφορων συμφερόντων.
Χαρακτηριστική περίπτωση το τοπικό Epirus Gate,  που για μήνες προπαγάνδιζε την υποψηφιότητα Κολόκα, παραπληροφορώντας τους αναγνώστες του.
Τώρα σφυρίζει σε άλλους σκοπούς, λες και αυτοί που έγραφαν αυτές τις ανοησίες για τόσους μήνες ήταν άλλοι και χωρίς να αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν έστω και μια συγνώμη από αυτούς που ασύστολα “παραμύθιαζαν”
Ο πλήρης Εξευτελισμός…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

  1. gianniotis says:

    Αφού δίνετε σημασία στο …"βορειοκορεάτικο" ιστολόγιο Epirus Gate, καλά να πάθετε.
    Είναι ένα ιστολόγιο που μονοπωλεί την "αλήθεια", δεν γουστάρει κριτική, δεν επιθυμεί διάλογο κατά τα πρότυπα του Χότζα και του "προοδευτικού" Κιμ Γιονγκ Ουν.
    Κατά τα λοιπά, μοστράρει ένα κάρο διαφημίσεις (με το αζημίωτο;) και τα χαϊβάνια (αναγνώστες) καμαρώνουν διαβάζοντας τις μνημονιακές κορώνες. Άξιος ο μισθός του, ή μάλλον οι αμοιβές του… Είναι καλό τελικά και πολύ προσοδοφόρο επάγγελμα το …blogging.

    gianniotis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *