Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΟΙΚΩΛΟΓΙΟΙ

Εγώ στο σακίδιο δεν κουβαλάω πέτρες αλλά …ελιές Καλαμών




Αγαπητέ Απόκαυκε,

ΕΛΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΟΛΠΟΣ, ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΣ και ποιός ξέρει τι άλλο άψυχο (και άτυχο) μέρος της φύσης θα χρησιμοποιήσουν στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας» η εγχώρια διαπλοκή και τα πολιτικά ζόμπι προκειμένου να παραμείνουν στα πράγματα και να ανακόψουν -κούνια που τους κούναγε- την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία.

Μετά τα γκάλοπ που έδιναν ποσοστά 15% !!!!!!! (κάτι σαν τη ΡΗΜΑΔ προεκλογικά δηλαδή) στην «Ελιά» των 58 τυχάρπαστων και λοιπών πολιτικών λαμογιών, ακολούθησαν οι καρναβαλικές δημοσκοπήσεις, που εμφάνιζαν το πρώτο τηλεοπτικό κόμμα (χωρίς πρόγραμμα, υποψηφίους κ.λ.π.) του πνευματικού παιδιού (ή πραγματικού ανεψιού) του «ελαιογέννητου» με ποσοστά από 6 έως 8%. Προφανώς αυτές έγιναν -μιας και ο κόσμος γιόρταζε ή έλειπε το τριήμερο- ανάμεσα στους εργαζόμενους της Τηλέτυπος Α.Ε., του ΔΟΛ, του ΜΕΓΚΑ και του Μπόμπολα, καθώς και σε λοιπούς περαστικούς ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ. Νέες δημοσκοπήσεις γεμίζουν με αέρα κοπανιστό την φούσκα έως και 13%. Με αυτό το ρυθμό μέχρι τις ευρωεκλογές θα έχει καβαλήσει τα 40 κύματα (του Δουνάβεως)!
Ο πρωταγωνιστής-σταρ ζήτησε από τα άλλα κόμματα να σχίσουν τα προγράμματά τους (ώστε να μην υστερεί ο ίδιος, που δεν έχει) και να κάνουν όλοι μαζί –ένοχοι και αθώοι- κυβέρνηση «εθνικής συνενοχής». Είπε ότι δεν έχει εξαρτήσεις, επειδή έχει ένσημα από την ηλικία των 16 ετών (σ.σ. μήπως τα έχει στους τωρινούς εργοδότες του;). Ξέφυγε βέβαια του αμετροεπή συνοδοιπόρου του, του Δήμου ότι ενδιαφέρονται ξένοι (μόνο;) παράγοντες να χρηματοδοτήσουν το απονενοημένο του διάβημα.
Ο αθλητής του άλματος σε βάθος Τ(σ)ατσό-πουλος έσπευσε –αποφεύγοντας εντέχνως τις …κουφάλες της Ελιάς- να πάρει θέση στην όχθη του Ποταμιού με το κανό του Γιωργάκη. 
 Από κοντά  και η βαθυστόχαστη Σώτη με τις γκριμάτσες.

Ο Πάγκακος θυμωμένος που δεν τον παίζουν οι 58, αφού έκανε εντατική δίαιτα (του ανανά) επί μια εβδομάδα, φόρεσε το ροζ μπουρνούζι του και ξάπλωσε περιμένοντας να …τον παρασύρει το ρέμα. Οι φελλοί επιπλέουν άλλωστε…

Είμαι άνω ποταμών

Στην αναμπουμπούλα ο πρώην υπουργός (κακών) οικονομικών Χριστόδουλος Εκσυγχρονιστάκης προτείνει για πρόεδρο Δντοκρατίας τον …ελαιώδη αρχιερέα της διαπλοκής. Από κοντά και ο Γιωργάκης προετοιμάζει την επιστροφή του (με το ποδήλατο) στη χώρα των Λωτοφάγων. Του τρίτου …πώλου τα εννιάμερα.
Από τη απέναντι …όχθη η Μισέλ μας εκμυστηρεύτηκε, ότι μέχρι και ο «γαλαζοαίματος» Παύλος ετοιμάζει κόμμα με το εύηχο όνομα Βασιλικός Ορθόδοξος Συναγερμός [ΒΟΡΘΟΣ].

Κάπου στο βάθος οι πολίτες αποσβολωμένοι φωνάζουν:«ΠΙΑΣΑΤΕ  ΤΗ ΦΥΣΗ,   ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ   Γ…….  (μας) !!!»

Κώστας  ο  α-Θεό-φοβος

Υ.Γ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η Μοιραράκη θα εξαγγείλει από τα Γιάννενα την ίδρυση νέου κόμματος με ονομασία “Το ( μπορντοκαραμελοπορτοκαλοκοραλλοκόκκινο ) Χαλί”.
Άτυχος ο Μπαρμπα-Φώτης: θα πάνε περισσότεροι να δούνε τα πολύχρωμα χαλιά της από τα μαύρα χάλια του!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *