Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Δημήτριος Κωνής υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στην Π.Ε. Πρέβεζας με τον συνδυασμό της Όλγας Γεροβασίλη

Ο δικηγόρος Δημήτριος Κωνής  είναι ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  στην Π.Ε. Πρέβεζας με τον συνδυασμό της Όλγας Γεροβασίλη.

Αυτό ανακοίνωσε η υποψήφια Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι ” η πολιτική  εμπειρία του Δημήτρη Κωνή, η αυτοδιοικητική του γνώση, η καθημερινή του τριβή στον χώρο της μαχόμενης δικηγορίας, η κοινωνική του αντανάκλαση και διεισδυτικότητα, η αγωνιστικότητά του, η συγκρότηση, η ικανότητά του να συνθέτει και το ειδικό του βάρος είναι αδιαμφισβήτητα εχέγγυα για την υλοποίηση της πολιτικής  και για την υπεράσπιση των αρχών και των στόχων” που απαιτούνται για την  «ΗΠΕΙΡΟ της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Δημήτριος Κωνής του Αλεξάνδρου γεννήθηκε το 1958 στη Μυρσίνη Πρέβεζας. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Πρέβεζας και σπούδασε Οικονομικά και Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθήνας.
Εργάσθηκε ως φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων και ως αναπληρωτής καθηγητής σε ΤΕΛ. Από το 1990 είναι δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Πρέβεζας και ασκεί μάχιμη δικηγορία.
Είναι ιδρυτικό μέλος της «Πανελλήνιας Ένωσης Δικηγόρων για τις Γερμανικές Αποζημιώσεις».
Είναι νομικός σύμβουλος του υποκαταστήματος Πρέβεζας της Εθνικής Τράπεζας και πολλών εργατικών σωματείων. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στα ΤΕΙ Πρέβεζας. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής του ΕΚΕΠΙΣ και διδάσκει εργατικό δίκαιο σε σεμινάρια ανέργων και εργαζομένων.
Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετέχει ενεργά σε συνδικαλιστικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς. Μέλος της Ν.Ε. Πρέβεζας του ΣΥΝ από το 1993 μέχρι το 2010.
Στις εκλογές του 1993 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΝ στο Νομό Πρέβεζας. Το 1994 εκλέχτηκε νομαρχιακός σύμβουλος της Ν.Α. Πρέβεζας και το 2006 δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πρέβεζας. Διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Πρέβεζας.
Έχει εκλεγεί πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας (1999-2005) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου (1993,2011,2014).
Είναι πρόεδρος του αθλητικού σωματείου καλαθοσφαίρισης «Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας».
Είναι παντρεμένος και έχει δύο αγόρια (25 ) και (22) ετών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *