Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΗΣ …ΚΡΙΜΑΙΑΣ

Αγαπητέ Απόκαυκε!

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, «Πύρρειος» αποδεικνύεται η νίκη του άπιστου Θωμά στις ενδοπαραταξιακές διαδικασίες, αφού η απέναντι πλευρά εκστομίζει «Φιλιππικούς» εναντίον του. Η τελευταία δε συνεδρίαση της παράταξης θύμιζε επεισόδιο του LOST (Οι Αγνοούμενοι). Οι αναζητήσεις για το έτερο της ήμισυ συνέπεσαν με τις έρευνες για το χαμένο Μαλαισιανό Μπόινγκ και είχαν τα ίδιο αποτέλεσμα μέχρις στιγμής: πάπαλα! Είναι πλέον προφανές ότι το διαζύγιο είναι προ των πυλών και το όνομα «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα» αποτελεί απλά ευφημισμό (όπως Ειρηνικός ωκεανός, Εύξεινος Πόντος κ.λ.π.) .

Νομίζουμε ότι πλέον αποτελεί μονόδρομο η μετονομασία της και αποφασίσαμε να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ως ιδανικό όνομα λοιπόν θεωρούμε το :

«ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΝΕΑ ΉΘΗ» (o tempora o mores!)


Εναλλακτικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το

«ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΟΛΛΗΤΩΝ – ΆΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν’ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ»

ή προκειμένου να αγκαλιάσει και τα παραμελημένα Δημοτικά και Τοπικά Διαμερίσματα του Καλλικρατικού μας Δήμου, το «ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ»

Η πλευρά του αήττητου ηττημένου, με ανωτερότητα (μη) αποδεχόμενη την ήττα, κατέφυγε σε διάφορους …αλμπάνηδες για τη δημιουργία του -κατά Κουνέλη- τρίτου πόλου (επί πώλου όνου), προκειμένου να πάρουν το βάζο με το μέλι από τα χέρια του διαδόχου, φαίνεται όμως ότι απέτυχε στην αναζήτηση του επίδοξου Μεσσία (καθότι αργεί ακόμη η Δευτέρα Παρουσία).

Ακόμη «παίζει» το σενάριο της δημιουργίας και νέας παράταξης ως αντίπαλο δέος, υπό τους ήχους και σκοπού(ληδε)ς της Μασαλιώτιδας και με Φαρμακευτική υποστήριξη με πιθανό όνομα -με σαφείς αναφορές στην προϋπάρχουσα ενωμένη παράταξη και στα πρόσφατα τεκταινόμενα- σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες «ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΠΩΛΗΤΩΝ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ». Εκτιμούμε ότι κατόπιν λαϊκής απαίτησης (χωρίς εντολή Σαμαρά) θα υποκύψει τελικά -με μεγάλη δυσκολία βέβαια- στις πιέσεις ο πεφωτισμένος ηγεμόνας, θα ξαναφορέσει τα πέδιλα του σκι και θα επανέλθει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους.

Καθώς, όμως, φαντάζει κομματάκι δύσκολο να καταφέρει να συγκροτηθεί νέα παράταξη, λόγω λειψανδρίας, ευτυχώς πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του το Υπνωτήριο Αστέγων (δημάρχων και δημοτικών συμβούλων).

Κώστας ο α-Θεό-φοβος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *