Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΟ ΚΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ

Διαμαρτύρεται  με ανακοίνωσή της η κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ Ιωαννίνων για την πρόθεση της δημοτικής Αρχής να επιβάλλει πρόστιμα για την παράνομη αφισοκόλληση.

Στην ανακοίνωσή του μεταξύ των άλλων αναφέρει:
Ακολουθώντας το παράδειγμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, που επέβαλε στο ΚΚΕ πρόστιμο για αφισοκόλληση, η δημοτική αρχή ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ στα Γιάννενα, με εκβιασμούς και φοβέρες απαγορεύει την αφισοκόλληση και απειλεί με πρόστιμα.
Επιχειρούν τη φίμωση της ελεύθερης έκφρασης των κομμάτων, που έχουν επιλέξει την πολιτική αφίσα για να ενημερώσουν για τις πολιτικές τους θέσεις. Εξισώνουν μάλιστα την πολιτική ενημέρωση με τις διαφημίσεις των επιχειρηματιών. Γι αυτούς όμως κάνουν την καλύτερη «διαφήμιση» καθημερινά, με την στήριξη της «ανταγωνιστικότητας» και «επιχειρηματικότητας», μαζί με τις άλλες δυνάμεις του ευρωμονόδρομου στο Δήμο.
Με την απαγόρευση και τα πρόστιμα επιχειρούν να τρομοκρατήσουν το λαό, να τον κάνουν να σωπάσει μπροστά στην εντεινόμενη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, μπροστά και στις εκλογές του Μάη. Επιχειρούν να απαλλαγούν από όσους δεν σκύβουν το κεφάλι και επιδιώκουν με κάθε μέσο να ενημερώνουν τους εργαζόμενους.
Μιλάνε για «ρύπανση από την αφισοκόλληση» αυτοί που ρυπαίνουν της ζωή των λαϊκών στρωμάτων με δημοτικά χαράτσια, φουσκωμένους λογαριασμούς, εμπορευματοποίηση κοινωνικών υπηρεσιών κ.α. Μιλάνε για ρύπανση αυτοί που έχουν μετατρέψει ακόμη και τα σκουπίδια σε κερδοφόρο πεδίο δράσης των επιχειρηματιών, σε βάρος των λαϊκών οικογενειών”

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ:  Μάλλον τα μπερδεύουν οι φίλοι μας στο ΚΚΕ, αφού η διακίνηση των ιδεών δεν σημαίνει ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση και αφισορύπανση την οποία αυτοί που την πληρώνουν πρώτοι είναι οι εργαζόμενοι και οι πολίτες γενικότερα…
Άλλωστε σήμερα υπάρχουν πολύ  πιο σύγχρονοι  και απολεσματικοί τρόποι διακίνησης των ιδεών και των ειδήσεων από την αφισοκόλληση και δεν είναι …ρεφορμισμός να τους αξιοποιήσουν 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *