Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η Λίτσα Κιτσαντά είναι η υποψήφια δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Ολομέλειας της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με θέμα την επιλογή υποψήφιου Δημάρχου, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της αυτοδιοικητικής παράταξης..
Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άρτας συγκεντρώθηκαν 73 μέλη του ψηφοδελτίου  και εκφράστηκε η απόλυτη και καθολική στήριξη καιαλληλεγγύη στον μέχρι σήμερα επικεφαλής της παράταξής, Ηλία Καραμπίκα, του οποίου χαιρετισμός-μήνυμα συμπαράταξης διαβάστηκε στη συνέλευση.
Μετά από διεξοδική συζήτηση και τοποθετήσεις των μελών της παράταξης, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ να είναι η Λίτσα Κιτσαντά η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, όπου η νέα επικεφαλής θα θέσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και θα παρουσιάσει μεγάλο μέρος των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *