Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του δήμου Ιωαννιτών για την απόλυση των ΑμΕΑ

Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που προχωράει σε απολύσεις εργαζομένων, που είναι άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ), με κριτήριο την αξιολόγηση και τη «βιωσιμότητα» του δήμου.
Αναδεικνύεται η αναλγησία αλλά και οι ευθύνες όλων των κομμάτων και δυνάμεων που στήριξαν και στηρίζουν την κατεύθυνση της κυβέρνησης και της Ε.Ε. για την αξιολόγηση των εργαζομένων, τη λειτουργία των δήμων ως επιχειρήσεις (αυτοτέλεια των δήμων και βιωσιμότητα) και το νόμο Καλλικράτη. Η πολιτική αυτή εξαρχής είχε στόχο τις απολύσεις, την επέκταση των ελαστικών σχέσεων εργασίας (5μηνα κλπ), την κατάργηση – εμπορευματοποίηση δημόσιων υπηρεσιών, για τη διασφάλιση των κερδών των επιχειρηματιών.
Η δημοτική αρχή που δήθεν ενδιαφέρεται για την αντιμετώπιση της ανεργίας έχει πάρει «βραβείο» στις απολύσεις. Είναι ακόμη χαρακτηριστικό ότι η οικονομική κατάσταση του Δήμου δεν εμπόδισε να αγοράσει ο Δήμος μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, για να στηρίξει το τραπεζικό σύστημα, απόφαση που στήριξε και η παράταξη της ΝΔ.
Στηρίζουμε το δικαίωμα όλων των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή δουλειά, ειδικά το δικαίωμα ατόμων με αναπηρίες, όταν το 95% των Αμεα, ικανών προς εργασία, είναι άνεργοι και βιώνουν τεράστιες περικοπές σε επιδόματα, συντάξεις και παροχές, ενώ έχουν αυξημένες ανάγκες.
Καλούμε τους εργαζόμενους, άνεργους, τις λαϊκές οικογένειες της πόλης να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στις απολύσεις, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και στους δήμους, με βάση τις λαϊκές ανάγκες. Να μαυρίσουν με τη ψήφο τους τις δυνάμεις που στηρίζουν την παραπάνω πολιτική. Στις εκλογές του Μάη να ψηφίσουν ΚΚΕ παντού, το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο για ισχυρή εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση, για ισχυροποίηση της πάλης, για ανατροπή της πολιτικής που υπηρετεί τα κέρδη των επιχειρηματιών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *