Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έντονη αντίδραση για την πώληση του υδροηλεκτρικού σταθμού στο Πουρνάρι Άρτας

Σήμερα, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι κόβει σε κομματάκια τη ΔΕΗ και δίνει το φιλέτο που το ονομάζει “Μικρή ΔΕΗ” σε ιδιώτες, συγκεντρώθηκαν οι εργαζόμενοι των φραγμάτων Πουρνάρι 1 και 2 (είναι κι αυτοί μέρος του φιλέτου) στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΥΗΣ Πουρνάρι 1 για να δρομολογήσουν τις κινησεις τους από δω και πέρα.

Στην συγκέντρωση που ήταν καλεσμένοι όλοι οι τοπικοί παράγοντες  το κλίμα ήταν  έντονα φορτισμένο Είναι χαρακτηριστικό ότι, εκπρόσωπος των εργαζομένων δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, ακριβώς εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης.

Το κλίμα “ζεστάθηκε” ακόμη περισότερο, όταν οι παρευρισκόμενοι πληροφορήθηκαν ότι οι βουλευτές της συγκυβέρνησης, Γιώργος Στύλιος και Χρήστος Γκόκας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, δήλωσαν τηλεφωνικά ότι δεν γνωρίζουν το θέμα, γεγονός που προκάλεσε όχι απλά τα αρνητικά σχόλια, αλλά και την έκρηξη από πολλούς εργαζόμενους.

Έγιναν πολλές τοποθετήσεις και από τοπικούς παράγοντες της αυτοδιοίκησης, της ΑΔΕΔΥ κλπ και από πολλούς εργαζόμενους με βασική θέση από όλους ότι  αυτή η μεθόδευση δεν πρόκειται να περάσει έτσι.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *