Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ποτάμι… οι καταγγελίες για τον Σταύρο Θεοδωράκη

Ποτάμι... οι καταγγελίες για τον Σταύρο Θεοδωράκη

Έστηνε συνεντεύξεις

«Πρωταγωνιστής» σε μία σοβαρή υπόθεση είναι ο δημοσιογράφος και ιδρυτής του νέου πολιτικού κινήματος «Το Ποτάμι», Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος απέδειξε τον υπέρμετρο αμοραλισμό του στήνοντας συνεντεύξεις σε βάρος ανήλικων κρατουμένων των φυλακών Αυλώνα.Ο κ. Θεοδωράκης, με την ανακοίνωση του κόμματός του, αιφνιδίασε κάποιους ευχάριστα και άλλους δυσάρεστα, αποκτώντας από την πρώτη στιγμή πολέμιους και φανατικούς υπέρμαχους, ιδιαίτερα από τον χώρο των media.

Το ρεπορτάζ μας δεν ασχολείται με την πολιτική σταδιοδρομία του κ. Θεοδωράκη, αλλά με τις δημοσιογραφικές του απρέπειες τις οποίες μάλιστα κατήγγειλαν στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο εργαζόμενοι και κρατούμενοι των φυλακών Αυλώνα. Συνήθως, οι πολιτικοί λένε περισσότερα ψέματα, αφού πολιτευτούν. Επιβεβαιώνεται όμως ότι οι δημοσιογράφοι τούς ξεπερνούν, επιλέγοντας να πολιτευτούν μέσα στο ψέμα…

Συνέχεια ΕΔΩ 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *