Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μασσαλιώτιδας συνέχεια ( ένας Μασσαλάς την ημέρα και τον Φίλιο κάνει πέρα…)

Τιμή και δόξα για τον Βασίλη Μασσαλά να χωρίζει τον Δήμο Ιωαννιτών σε πολίτες δύο κατηγοριών: τους χωριάτες και τους μη. Τιμή και δόξα δύο φορές, ειδικά αν  πάει και για υποψήφιος στην Περιφέρεια, δηλαδή σε όλους τους χωριάτες!!

Για την ιστορία υπενθυμίζουμε τη δήλωση του Βασίλη Βλέτσα:

«Καταψηφίζω την εισήγηση σας, κύριε Αντιδήμαρχε, γιατί τα τελευταία τρία χρόνια η παρουσία σας και η προσφορά της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων απέναντι στο δημοτικό διαμέρισμα Κουτσελιού συνδέονται μόνο με την διάλυση δύο εργολαβιών που αφορούσαν την κατασκευή παιδικών χαρών».
Αυτά τα λόγια του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Βλέτσα με αποδέκτη τον Αντιδήμαρχο έργων Βασίλη Μασσαλά εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο την απαξίωση, την εγκατάλειψη και την υποβάθμιση των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Ιωαννιτών.


Το Γιαννιώτικο λαβράκι 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *