Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και άλλη περίεργη εξαφάνιση μετά το Βοeing της Malaysia Airlines

Άλλη  μια περίεργη εξαφάνιση έρχεται να προστεθεί  σε αυτή του Μαλαισιανού  Βοeing, που ως γνωστόν  χάθηκε από τα ραντάρ, ενώ εκτελούσε πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο με 239 επιβαίνοντες και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.
Βέβαια τώρα η εξαφάνιση δεν αφορά  αεροπλάνο αλλά ένα πράσινο τραίνο, που χάθηκε εκτελώντας το δρομολόγιο Χαριλάου Τρικούπη- ΣΕΦ.
Το τραίνο, ενώ ξεκίνησε  για το προορισμό του, χάθηκε μυστηριωδώς  και παρ’όλες τις έρευνες δεν βρέθηκαν μέχρι στιγμής τα  ίχνη του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις αστυνομικές αρχές  απασχολούν κάποιες κηλίδες από λάδια που βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μεταξύ των επιβατών υπήρχε και ένας κινέζος  με έναν Χοντρό που είχαν πλαστά διαβατήρια και κινούνταν ύποπτα.
Το συντονισμό των ερευνών έχει αναλάβει ο εικονιζόμενος κύριος, που εδώ προσεύχεται στο θεό για την ανεύρεση του τραίνου, αφού είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για αυτόν.
Παρακαλείται όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το εξαφανισμένο τραίνο να επικοινωνήσει με
το ΑΤ Μαξίμου 
Εκ της ανωτέρας Αρχής του ιστολογίου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *