Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ελιές ξιδάτες-Καλαμών


Του Γιώργου Λακόπουλου 


Χρειάστηκε να γίνει η φασαρία με την Ελιά για να ακουστεί από την πλευρά του Γ. Παπανδρέου η πρώτη σωστή κουβέντα, εδώ και πολύ καιρό -έστω και χαμένη ανάμεσα στη φλυαρία της αυτοδικαίωσης, που διακρίνει όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις του…
«Το διακύβευμα στο οποίο έχει χρέος να ανταποκριθεί η Δημοκρατική Παράταξη, ούτε με την αυτοκατάργηση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να επιτευχθεί, ούτε με συνεννοήσεις μεταξύ προσώπων, κινήσεων και ομάδων, όπως συνέβη στην πορεία προς τη Συνδιάσκεψη».
Ο πρώην πρωθυπουργός είναι εύστοχος: Ελιά, σημαίνει, πρώτον, συναλλαγή προσώπων και, δεύτερον, αυτοκατάργηση του ΠΑΣΟΚ. Ίσως και κάτι χειρότερο: αυτοκατάργηση δια του αυτοεξευτελισμού. Αρκεί να δει κανείς το λογότυπο του νέου σχήματος: ένα υπαρκτό κόμμα, που πήρε 12% στις προηγούμενες εκλογές, εξισώνεται αυτοβούλως με κινήσεις, πρόσωπα και συσπειρώσεις, άγνωστης απήχησης.

Ο επικεφαλής ενός ιστορικού κόμματος εξισώνει την υπογραφή και την παρουσία του με γυρολόγους και ανύπαρκτους. Από αυτή την άποψη ο Παπανδρέου τίμησε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και μπράβο του. Αν πρόκειται να καταργηθεί το ΠΑΣΟΚ, ας το κάνει μόνο του, δεν χρειάζεται να το καταργήσουν όσοι το κατηγορούσαν ως τώρα. Η λύση της αυτοδιάλυσης, που πρότεινε πριν από χρόνια ο πολιτικός αναλυτής Λευτέρης Κουσούλης, θα ήταν μια έντιμη λύση.

Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο οι πάσης φύσεως Ελιές, κατά αρχήν είναι ξιδάτες. Και κατά δεύτερο λόγο, είναι Καλαμών. Ποιον άλλον μπορεί να εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή ένα τέτοιο απροετοίμαστο σχήμα αν όχι τον εκ Μεσσηνίας επικεφαλής της ΝΔ στην αναμέτρηση του με τον ΣΥΡΙΖΑ; Θα είναι αστείος όποιος ισχυριστεί ότι πρόκειται για σχήμα εναντίον της Ν.Δ.

Για τον ίδιο λόγο, την επομένη των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ, έχοντας χάσει τον αντιδεξιό χαρακτήρα του, δεν θα υπάρχει. Αν -λέμε τώρα- πάει καλά η Ελιά, θα είναι αυτονόητη η εξαφάνισή του. Αν όχι, θα στραπατσαριστεί περισσότερο, λόγω της ένταξής του. Ποιο κομματικό όργανο έλαβε μια τόσο σοβαρή απόφαση, η οποία μόνο σε συνέδριο θα μπορούσε να ληφθεί;

Από πλευράς ιστορικού ΠΑΣΟΚ η Ελιά είναι ένα σχήμα που προσβάλλει όσους ηρωικούς οπαδούς και ψηφοφόρους έχει ακόμη το κόμμα που ίδρυσε οΑνδρέας Παπανδρέου. Ο τρίτος κατά σειρά διάδοχος του, τους λέει ότι πρέπει να ντρέπονται που είναι ΠΑΣΟΚ και να κρυφτούν στον ελαιώνα όσων τους χλευάζουν. Να παραδώσουν τα πάντα. Αν αυτό δεν είναι η Βάρκιζα του ΠΑΣΟΚ τότε τι είναι;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *