Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Ληστές χωρίς καλάσνικοφ και μάσκες

«Εκ των έσω η καταλήστευση των τραπεζών»

Εγκληματική οργάνωση χωρίς καλάσνικοφ και μάσκες χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, αντεισαγγελέας Παν. Νικολούδης τα στελέχη των τραπεζών  που καταλήστευσαν τις τράπεζές τους που τα ελλείμματά τους πλήρωσε, πληρώνει και θα τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός.
«Το παζλ δεν έχει συμπληρωθεί ούτε για μένα», υπογράμμισε ο κ. Νικολούδης, πλην όμως συμπλήρωσε ότι το «κόλπο», που έκανε την εμφάνισή του το 2007 και φάνηκε να κορυφώνεται το 2009, εξελίχθηκε μέσω offshore και αφορά κατά περίπτωση «εξαφάνιση ποσών έως και 520 εκατομμυρίων ευρώ».

  PROTON Bank, FBB, Τράπεζα Χαλκίδας, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Τράπεζα Πελοποννήσου ήταν μερικά από τα τραπεζικά ιδρύματα που έγιναν οι μεγαλύτερες ληστείες και που τους προορισμούς  που διοχετεύτηκαν τα κλεμμένα   αδυνατούν να ανακαλύψουν οι διωκτικές αρχές που προίσταται ο ΣΔΟΕ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *