Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μετεκλογικές υστερίες…

Έτοιμοι  ακόμη και  για …ανάθεμα εναντίον των δημοτικών κοινοτήτων του κάμπου είναι οι “Φίλιες” δυνάμεις, που άρχισαν τις κατάρες  εναντίον τους, αφού τόλμησαν να καπελώσουν τα Γιάννενα και να αναδείξουν νικητή τον Μπέγκα.
Η μνήμη τους βέβαια είναι κοντή, γιατί αν έγινε δήμαρχος ο Φίλιος το 2010, αυτό το οφείλει σε  αυτές ακριβώς τις κοινότητες, αφού η πόλη τότε ψήφισε Γκόντα.
Τώρα τα πράγματα άλλαξαν και οι “χωρικοί” πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τον Φίλιο, γεγονός που προκαλεί υστερίες και ρατσιστικές επιθέσεις από τους “ευγενείς” της  ομάδος  των ηττηθέντων εναντίον των καμπίσιων.
Και μιας και ο λόγος για τους ηττηθέντες, μερικοί εξ αυτών που μέχρι χθες κατηγορούσαν τον Μπέγκα για αποστασίες και διασπάσεις άρχισαν τώρα να συζητούν την δημιουργία νέας παράταξης που θα στεγάσει τις φιλοδοξίες τους.
Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί…
Ρίτα Πουλακίδα, η άλλη

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *