Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

3133027912.jpg

Kατά τη διάρκεια επερώτησης προς το υπουργείο Μεταφορών. ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ. κ Κώστας Μπάρκας, σχολίασε στο χαλαρό: «Μπορεί ο Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλάδα δεν θα εχει το τέλος της Ουκρανίας!» Ο ερωτώμενος υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος αναστατώθηκε και απευθυνόμενος στον παριστάμενο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και «παιδονόμο» τον προειδοποίησε με πατρική διάθεση: «Καταλάβατε κ. Βούτση, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση; Γιατί οι βουλευτές σας λένε ό,τι να’ ναι και είναι αλλού ντ’ αλλού».

Από όλα αυτό που φαίνεται ότι πείραξε τον κυρ’ υφυπουργό είναι αυτή η βραδυπορία του αντιπάλου! Η παράταση δηλαδή του υπουργικού του μαρτυρίου του λόγω της αβελτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως θα έλεγε και ο Βύρων, «θητεία εκτελώ …»
Γράκχος Μπαμπέφ


ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΚΗ: Κατ’ αρχάς τίποτε το απειλητικό δεν διακρίνω στην πρόγνωση αυτή δεδομένου ότι ο κ Γιανουκόβιτς την γλύτωσε αγρατζούνιστος, σε αντίθεση με άλλους! Όσον δε αφορά την διαφαινόμενη ηττοπάθεια του κ ΥΦΥΠ θα θυμήσω τι έλεγε για τέτοιες περιπτώσεις ο θείος Βλαδίμηρος: Δεν αρκεί να είμαστε έτοιμοι εμείς να ανέβουμε … πρέπει να είναι έτοιμοι κι αυτοί να πέσουνε!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *