Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΨΩΜΙ και ΕΛΙΑ, … ΣτΗ-ΜIΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ !!!!!

“Ήρθαμε για να μείνουμε” ήταν το κεντρικό μήνυμα των …2058 συνωστισμένων “κεντροαριστερών” στο θέατρο Ακροπόλ των 700 θέσεων. Βέβαια, όπως αντιλήφθηκε και ο πλέον αφελής, αυτή η Κίνηση των 58 αυτόκλητων σωτήρων δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μια απελπισμένη προσπάθεια πολιτικών ζόμπι και φαντασμάτων του παρελθόντος να διατηρήσουν τα κεκτημένα και να αποφύγουν την πολιτική αφάνεια στην οποία -ούτως ή άλλως- έχουν ήδη περιέλθει.

Το όνομα της κίνησης, μετά από αρκετές «προοδευτικές» παλινδρομήσεις, έδειχνε να κλίνει προς το οικολογικό «Ελιά», με αναφορές στο αιωνόβιο δέντρο. Όμως στην πραγματικότητα το όνομα προέρχονταν και υποδήλωνε τον -έχοντα πολλές ελιές- αφανή εμπνευστή της παράταξης, που κινούσε τα νήματα από το παρασκήνιο.

Οι περισσότεροι ουδέτεροι παρατηρητές έβαζαν εξαρχής στοίχημα ότι το όλο εγχείρημα των Πρωτοπαπα-Ψαριανο-Μπίστηδων θα σκοντάψει αρχικά στη «νεκρανάσταση» του «αρχιερέα της διαπλοκής», για τον οποίον και τρέφει άπειρη λατρεία ο λαός μας (ειδικά από την εποχή του Χρηματιστηρίου και εντεύθεν) και τελικά σίγουρα θα καταβαραθρωθεί -κοινώς θα πάει άπατη- από την ακόρεστη δίψα για εξουσία σιχαμερών ατόμων, χωρίς ιερό και όσιο, που πουλάνε τα πάντα προκειμένου να την κατακτήσουν, όπως ο Μπιγκ Μπένι.

Έτσι πριν «αλέκτωρ ξε-φωνήσαι τρις» ο άκριτος αντι-συνταγματολόγος, προσπάθησε να τη φέρει στις 58 συν-εταίρες του, με τον σταυρό προτίμησης στις Ευρωεκλογές, οπότε τις είχε σφαγμένες από χέρι. Οι «πεφωτισμένοι» (Βούλγαρης, Σώτη & Σια) γρήγορα αντιλήφθηκαν, ότι παρά την υψηλοτάτου επιπέδου ακαδημαϊκή τους μόρφωση, υστερούσαν σε γνώσεις «του πεζοδρομίου» και δεν ήταν αρκετά κωλοπετσωμένοι ώστε να ανταπεξέλθουν σε συναλλαγές με τους μαφιόζους της πολιτικής -και όχι μόνο. Το γυαλί ράγισε και παρά την προσπάθεια επανασυγκόλλησης αυτή απέτυχε, καθώς έλειπε η βασική συγκολλητική ουσία μετά τον Καρατζαφέρη, δηλαδή ο Καρατζαφώτης με τον Μπέζο. Έτσι η πρωτοβουλία των 58 αποφάσισε να «την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια» από την Ελιά και δεν θα πάρουν μέρος ούτε στο ευρωψηφοδέλτιο ούτε στη συνδιάσκεψη της Κεντροαριστεράς και στην οργανωτική επιτροπή, αλλά θα συμμετέχουν μόνο ως τουρίστες-παρατηρητές.
Άτιμη κοινωνία. Ποιος θα μας σώσει τώρα;

Κώστας ο α-Θεο-φοβος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *