Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Απαγορεύοντας τον ναζισμό

Photo: Π. Τζάμαρος @fosphotos.com

Το σκεπτικό των δικαστών, που ζητούν την παραπομπή όλων των βουλευτών της ΧΑ, στηρίζεται στη ναζιστική πρακτική και ιδεολογία της οργάνωσης. Πρόκειται για μια εντελώς πρωτότυπη κίνηση των δικαστών, οι οποίοι ποινικοποιούν ακραίες πολιτικές ιδέες. Προφανώς έχουμε ήδη απομακρυνθεί από το θεμέλιο του δικαίου, ότι καμία ιδέα δεν διώκεται, παρά μόνον οι πράξεις.

Επιπλέον, η δίωξη και προφυλάκιση ολόκληρης κοινοβουλευτικής ομάδας οδηγεί την Ελλάδα πίσω στα χρόνια του εμφυλίου, όταν το ΚΚΕ βρισκόταν εκτός νόμου. Ακόμη και τότε όμως, το ΚΚΕ συμμετείχε κοινοβουλευτικά με στελέχη του, υπό το κόμμα της ΕΔΑ και κανένας μηχανισμός δεν διανοήθηκε ποτέ να συλλάβει βουλευτή, παρά μόνον στην αρχική εκδήλωση του στρατιωτικού πραξικοπήματος το 1967.

Εκεί βρισκόμαστε τώρα, από την άποψη του πολιτικού και νομικού μας συστήματος: στην εποχή των εκτάκτων μέτρων, ενός πολιτειακού καθεστώτος μη κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Διότι στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, έχουν ανασταλεί θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος.

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης; Από στενά πολιτική άποψη, ένα σημαντικό τμήμα του εκλογικού σώματος -περίπου το 10%, με τους μετριότερους υπολογισμούς- θα αναζητήσει άλλη πολιτική έκφραση και προφανώς θα κινηθεί σε όμορους ιδεολογικά χώρους, προς τους ΑΝΕΛ, το κόμμα του Πολύδωρα, το ΛΑΟΣ και μερικοί ακόμη και προς τα αριστερά, καθότι η εκλογική δύναμη της ΧΑ δεν σχηματίστηκε από εθνικοσοσιαλιστές, αλλά από οργισμένους εκλογείς που θέλουν να αντιδράσουν βίαια στην επιβολή των μνημονίων.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοηθεί και το γεγονός ότι η ακραία εθνικιστική ιδεολογία της ΧΑ θα βρει πιθανότατα κάποιον τρόπο να στεγαστεί πολιτικά, με άλλο κομματικό μανδύα και επομένως υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα αυτές οι αντισυνταγματικές διώξεις, προφυλακίσεις και πιθανόν οριστικές καταδίκες, να οδηγήσουν εν τέλει στη δημιουργία ενός όχι βίαιου, πιο σοβαρού εθνικιστικού πολιτικού μετώπου, στα πρότυπα του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου, το οποίο αποτελεί αυτή τη στιγμή την κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη Γαλλία.
Επομένως, προσπαθώντας η κυβέρνηση να ικανοποιήσει την απαίτηση της Κομισιόν να μην μπούνε στο ευρωκοινοβούλιο έλληνες εθνικοσοσιαλιστές, θα απαγορεύσει τη ΧΑ και πιθανότατα θα προκαλέσει περαιτέρω ενίσχυση των πολιτικών ιδεών του εθνικισμού, η οποία με τη σειρά της θα βρει νέα και πιο κατάλληλη κομματική μορφή.

Το άμεσο πολιτικό αποτέλεσμα αυτών των κινήσεων θα είναι η ενίσχυση των κομμάτων των Καμμένου, Πολύδωρα και Καρατζαφέρη, με ό,τι συνεπάγεται για τη σταθερότητα της ΝΔ αυτή η ενίσχυση. Προφανώς οδηγούμαστε στη δημιουργία ενός ισχυρού δεξιού, πατριωτικού, ευρωσκεπτικιστικού σχηματισμού, ο οποίος θα έχει πλέον μια δεξαμενή της τάξεως του 20%, από την οποία και θα αντλήσει τις κομματικές του δυνάμεις.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *