Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΑΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΙΑΣ;

Αγαπητέ Απόκαυκε,
Έγινα κοινωνός μιας συνταρακτικής ειδήσεως και σου την μεταφέρω εσπευσμένως προκειμένου να την σχολιάσεις από τηλοψίας τώρα που το έβαλες πια σκοπό να γίνεις ο νέος …Πρετεντέρης Μάθε λοιπόν πως η Συνδιάσκεψη της «Ελιάς», έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαρτίου!
Έχει μάλιστα συγκροτηθεί ήδη πολυμελής Επιτροπή Συνδιάσκεψης της «Ελιάς», με το ΠΑΣΟΚ να ορίζει σε αυτήν τους Παναγιώτη Ρήγα, Δημήτρη Καρύδη και Λευτέρη Κατσικαρέλη, οι «58» τους Σάκη Κουρουζίδη, Βασίλη Βαμβακά και Χρήστο Λάζο, ο Λοβέρδος τους Διονύση Καρέλα, Ευθύμη Καρδαρά και Διονύση Λαμπρίδη και ο Μόσιαλος τους Μ. Επιτροπάκη, Ορέστη Καλογήρου και Μ. Κούτρα.
Ως γνωστόν μετα το κολπάκι με το σταυρό στο ευρωψηφοδέλτιο ο καταχθόνιος Μπένυ τους τελείωσε οριστικά και έτσι όλοι οι δημαραίοι γύρισαν πίσω όπου φύγει φύγει Ακόμη και ο πασοκικότερος εξ αυτών ο Γεωργάτος κατήγγειλε για «βαλκανική κουτοπονηρία» τον πρόεδραντιπρόεδρο  
Οπότε απέμειναν αποκριάτικα, να διαβουλεύονται δια των τριμερών αντιπροσωπειών τους οι Μπένυ, Λοβέρδος, Μόσσιαλος και Μπίστης (κι όλα αυτά για τα μάτια της ανεξάρτητης διανοούμενης και οδοντιάτρου κας Αθηνάς Δρέττα!)
            Και πριν όμως την χαριστική βολή του ανάλγητου χονδρού οφείλουμε να παραδεχθούμε πως οι άνθρωποι αυτοί με τα διαδικαστικά τους, τις προσωπικες τους στρατηγικές, τα έξυπνα λογότυπα, τα ευφάνταστα ονόματα, τις πονηρές ταμπελίτσες και … τις διαμάχες τους για το χρίσμα του Σούλτς φαινόταν να έχουν χάσει εντελώς την επαφή τους με την πραγματικότητα.
Θύμιζαν, καιρό τώρα, κάποια μαοϊκά γκρουπούσκουλα με τις αέναες διαπραγματέυσεις τους για το πόσες καμήλες κάθονται στην κεφαλή της καρφίτσας. Και να σκεφτεί κανείς, ω ειρωνεία, ότι όλα αυτά συμβαίνουν τώρα που οι σεχταριστές της παλιάς καλής εποχής έχουν γίνει πια θαλερές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και  …παίζουν παιγνίδια εξουσίας
Άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα Τάρταρα!
Πάκης ο νοσταλγός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *