Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ της ΓΥΦΤΙΑΣ!

 

Αγαπητέ Απόκαυκε,

Μπορεί τα πράγματα στον αριστερό κρόταφο των Βαγγελαντωνάκηδων να εξελίσσονται ανέλπιστα καλά για αυτούς δεδομένου ότι οι νερόβραστοι του ΣΥΡΙΖΑ με την αβελτηρία τους επιτρέπουν να σαπροφυτούν ακόμη κάτι Βενιζέλοι, κάτι Λοβέρδοι και οι 58 Μπίστηδες, αφού οι ‘αγοραφοβικοί’ είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους και ψειρίζουν τον κώλο της μαιμούς, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει στον δεξιό κρόταφο των συγκυβερνώντων!

Εκεί όχι μόνο αυξάνονται και πληθύνονται τα διάφορα φυγόκεντρα σχήματα (Ζώης, Πολύδωρας, Ψωμιάδης, Νικολόπουλος κλπ τζιτζίκια) όχι μόνο επιβιώνουν οι ΑΝΕΛ παρά τον απηνή διωγμό τους από ΜΜΕ, ΣΔΟΕ και το κάθε θρασύτατο καθεστωτικό καθίκι αλλά το κυριότερο η ημιπαράνομη ΧΑ φέρεται να προσεγγίζει δημοσκοπικά το 20%!

Αυτό προφανώς σημαίνει δεύτερη θέση και άμεσο εφ’ άπαξ απολύσεως στον Αντωνάκη έστω και κουτσουρεμένο …

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, παρά τα κολπάκια της τελευταίας στιγμής, δεν θα είναι Ευρωεκλογές, θα είναι η εκδίκηση της γυφτιάς

Πάκης ο προφητικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *