Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και ο Ομπάμα κατά Καρυπίδη!

Ύστερα από την παρέμβαση του American Jewish Committee, του ανθρωπιστικού ΠΑΣΟΚ, του Βορίδη, Άδωνι και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων εναντίον της υποψηφιότητας Καρυπίδη στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, μια ακόμη διεθνής αποδοκιμασία  έρχεται να ταράξει τις λεπτές ισορροπίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της δαιμόνιας ρεπόρτερ μας Ρίτας Πουλακίδα από την Ουάσιγκτον ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα στη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων πρόκειται να αποδοκιμάσει την υποψηφιότητα Καρυπίδη.
Η αιτία είναι  ότι στην Αλβανική γλώσσα “Καρυπίδης”σημαίνει πούτσα και μουνί, γεγονός που εξάπτει τους  σοβινιστικό σεξισμό και  δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στις ευαίσθητες ισορροπίες στη Βαλκανική.
Μάλιστα όπως θα αναφέρει ο κ. Ομπάμα το θέμα αυτό προκάλεσε  και τις έντονες διαμαρτυρίες της Αλβανικής κυβέρνησης,  που με διάβημά της στον Αμερικανό πρέσβυ στα Τίρανα ζήτησε από την αμερικανική κυβέρνηση να αποδοκιμάσει μια τέτοια υποψηφιότητα που θέλει να μονοπωλήσει υπέρ της Ελλάδος τα σύμβολα των Βαλκάνιων λαών
Εκ της υπεραντλαντικής αρχής του ιστολογίου μας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *