Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το τελευταίο στριπ τιζ στο ΠΑΡΙΣΙ

Πληθαίνουν οι τάσεις φυγής για το Παρίσι καθώς πλησιάζει η ώρα της ανόδου στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ.
‘Ετσι μετά τον Πάγκαλο και την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, που ήδη ανακοίνωσαν τον επόμενο προορισμό της ζωής τους, φοβούμενοι  τα στρατόπεδα αναμόρφωσης του Τσίπρα με διοικήτρια τη άτεγκτη Ζωή (Κωνσταντοπούλου), τα διαβατήρια για την πόλη του φωτός ετοιμάζουν ο Άδωνις με την συμβία του.
Αυτοί θα  αποτελέσουν και τον πρώτο πυρήνα της αντίστασης που θα προετοιμάσει  και την έλευση των υπόλοιπων αντισταλινικών εμιγκρέδων από την Ελλάδα.
Μάλιστα σύμφωνα με πηγές καλά πληροφορημένες, οι πρώτοι αυτοί- μετά από δεκαετίες – πολιτικοί εξόριστοι για  να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά προβλήματα της αντίστασης στον επερχόμενο νεοσταλινισμό θα αξιοποιήσουν όλες τους τις εμπειρίες από το παρελθόν.
 Έτσι ο  Πάγκαλος θα αναλάβει -παλιά του τέχνη- τη διοργάνωση συναυλιών για την Ευγενία  και ο Άδωνις -κάνοντας σκηνοθετικό άλμα από τις τηλεπωλήσεις στον αισθησιακό κινηματογράφο- θα σκηνοθετήσει  για την Αφροδίτη ένα ριμέικ των επιτυχιών της στην Ελλάδα με τον  τίτλο το “τελευταίο στριπ τιζ στο Παρίσι”
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *