Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άγριο κράξιμο

 troktiko

Προπηλακισμούς δέχτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αργύρης Ντινόπουλος κατά την ομιλία του στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων) 

Ο καημένος ο κυρ Ντινόπουλος νόμιζε ότι ήταν κανένα πρωινάδικο στημένο για να αποθαυμάσει τις εξυπνάδες του….
Το ακροατήριο ζητούσε την αποχώρηση του κ. Ντινόπουλου. Πιο ήπιους χαρακτηρισμούς άκουσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, που σημείωσε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πληγεί από την κρίση.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 50% των ιδιοκτητών δηλώνει πως πλέον δεν έχει καθαρά εισοδήματα από ακίνητα αλλά πληρώνει μόνο φόρους, ενώ το 38% δηλώνει πως δε θα μπορέσει να καλύψει τις φορολογικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς.Άδικο θεωρεί το 73% των πολιτών τον νέο ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Kapa Research που παρουσιάστηκε το Σάββατο, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), από την οποία προκύπτει γενική επιδείνωση της κατάστασης στην αγορά ενοικίου και δυσκολία των ιδιοκτητών να ανταποκριθούν στις φορολογικές υποχρεώσεις.

Το 50% των ιδιοκτητών δηλώνει πως πλέον δεν έχει καθαρά εισοδήματα από ακίνητα αλλά πληρώνει μόνο φόρους, με την έρευνα να καταγράφει διπλασιασμό μέσα σε ένα έτος του ύψους των φόρων και έκτακτων εισφορών που καλούνται να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων ως ποσοστό του εισοδήματός τους, από 22 σε 43,3%.

Το 38% των ιδιοκτητών δηλώνει πως δε θα μπορέσει να καλύψει τις φορολογικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς, τη στιγμή που περίπου ένας στους δέκα ιδιοκτήτες έχει προχωρήσει σε ρύθμιση για την πληρωμή των ΦΑΠ 2011, 2012 και 2013, (που βεβαιώθηκαν μαζικά το 2013 από το υπουργείο Οικονομικών.

Η μεγάλη πλειοψηφία (65%) θεωρεί πως το γεγονός ότι από τον νέο φόρο εξαιρέθηκαν τα αγροτικά ακίνητα και επιβαρύνθηκαν περισσότερο οι αστικές περιουσίες είναι λάθος.

Ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό (80%) θεωρεί λάθος το γεγονός ότι τα ακίνητα που δεν χρησιμοποιούνται, δεν αποφέρουν έσοδα ή είναι μη ηλεκτροδοτούμενα δεν έχουν κάποια έκπτωση φόρου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *