Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όταν ο brutal Κασσής κατατρόπωσε τον Τζαμτζή!

Σε προσωπικές αψιμαχίες επιδίδονται, όταν δεν στηρίζουν το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, τα ημέτερα στρατεύματα στο καφενείο της βουλής.
Επειδή με το νέο κανονισμό που είναι προ των πυλών απαγορεύονται δια ροπάλου αντιπαραθέσεις σεξιστικού περιεχομένου- αυτό ανήκει στις προνομιότητες του Κωδωνοκρούστη Μεϊμαράκη-οι εθνοπατέρες  από τις αγροτικές περιοχές σκαρφίζονται διάφορους συμβολισμούς για να ξεπεράσουν τα πρόστιμα.
Έτσι σε μία από αυτές τις πρωτότυπες μαν του μαν κοκορομαχίες  το πουλέν του ιστολογίου μας, ο απαράμιλλος Μιχάλης Κασσής και  ο ομόλογός του στην ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής επιδόθηκαν στην παράθεση των κατορθωμάτων  τους στο άρμεγμα προβατίνων.
Και αυτό ήταν μια ευγενής παραχώρηση του Μιχάλη προς τον Ιορδάνη, γιατί στο άρμεγμα πουλακίδων ο ημέτερος θεωρείται βιρτουόζος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΗΜΑτοδότη , όταν ο Τζαμτζής του έδειχνε τα πρησμένα από το άρμεγμα των προβατίνων  δάκτυλά του, ο brutal σοσιαλιστής της δοξασμένης Κρανούλας  τον κοίταξε περιφρονητικά και τον κατατρόπωσε λέγοντάς  ότι οι ρόζοι του Ιορδανέσκου οφείλονταν πιθανότατα σε άλλη δεινότητα, αφού όπως του είπε «Με τέτοια κοιλιά πώς αρμέγεις;»
Ο δηλητηριώδης  υπαινιγμός του Κασσή αμέσως διαδόθηκε στα ανώτερα κλιμάκια του κόμματος και θεωρήθηκε casus belli,  με τις γυναίκες της ΝΔ να απαιτούν άμεση ρεβάνς μετά το κάζο του Ιορδάνη.
Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι με πρωτοβουλία της Μισέλ συστάθηκε επιτροπή για την αποκατάσταση της σιλουέτας του υπέρβαρου Νεοδημοκράτη.
Οι πληροφορίες ότι για να πεισθεί ο Τζαμτζής στην εξαντλητική δίαιτα του υποσχέθηκαν το άρμεγμα της ευειδούς εκπροσώπου διαψεύδονται μετά αγανακτήσεως.
Όμως δεν διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι τα επιτεύγματα του Κασσή προκάλεσαν  έντονη δυσαρέσκεια  εν …Ιωαννίνοις, αφού στο σπίτι του Χοντροβαγγέλα δεν μιλούν για κοιλιές…
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *