Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς….

                                                                                 
 Άννα Μισέλ Οτιναναιπούλου
Στο στόμα του αιρετικού Παναγιώτη Χατζηστεφάνου έπεσε η Άννα Μισέλ που την ξεφώνησε κανονικά! Γράφει λοιπόν ο Χατζηστεφάνου στο facebook: ” Δεν έχει τέλος η βιομηχανία παραγωγής δίποδων κοπράνων στην Αιλάδδα. Καινούριο νούμερο στο τσίρκο του τρόμου η Άννα Μισέλ Οτιναναιπούλου, που περηφανεύεται ότι είναι και βαφτισιμιά μιας παρακμιακής τρελής που δηλώνει βασιλιάς ενός ανύπαρκτου βασιλείου”. Πω πω!!!

                                                                                     
“Δημοσιογράφος”
Να πώς στήνονται οι προπαγάνδες! Βγαίνει κάθε μέρα στο δελτίο ειδήσεων του Ευαγγελάτου και τα χώνει ειδικά σε Δημ.Αρ και ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για τη Μαριάννα Πυργιώτη.
Και μπορεί η λεζάντα να γράφει από κάτω “δημοσιογράφος” αλλά η αλήθεια είναι ότι η αξιόλογη κατά τα άλλα Μαριάννα τον Ιανουάριο του 2011 ορίστηκε Αναπληρώτρια Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας και τον Σεπτέμβριο του 2011 ορίστηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής!!!
Κάπως έτσι ο ΣΚΑΙ στηρίζει την απερχόμενη κυβέρνηση των Σαμαρά- Βενιζέλου. Είπατε τίποτα;

                                                                                       
Ποιοι είναι πραγματικά οι 58; 

Αλήθεια ξέρουμε ποιοι είναι πραγματικά οι 58 ή θα καταπιούμε και αυτό το επικοινωνιακό χάπι αμάσητο; Αλήθεια γιατί δεν λέει κανείς ότι ο φερόμενος ως επικεφαλής είναι ο διορισμένος Πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων; Γιατί δεν λέει κανείς ότι πίσω από τον Μπίστη κρύβεται ο Mr Αλάνθαστος Σημίτης;; Και τελικά πως γίνεται όλοι οι μιζαδόροι να έχουν κάνει πάρτυ επί εποχής του και αυτός να παίζει αθώα περιστερά;

 Νέος εκπρόσωπος Τύπου στη ΔΗΜΑΡ                                                                                             
 Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση του Χρήστου Μαχαίρα ως εκπροσώπου  Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο Χρήστος Μαχαίρας αναλαμβάνει τα ηνία της προσπάθειας της ΔΗΜ.ΑΡ ενόψει των εκλογών και το βαρύ βιογραφικό του δείχνει ότι πρόκειται για μία πετυχημένη επιλογή του Φώτη Κουβέλη.
Μέλος του Ρήγα Φεραίου, καταξιωμένος, με πολυετή εμπειρία στον έντυπο Τύπο και το πολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας περάσει από σειρά καθημερινών και εβδομαδιαίων εφημερίων αλλά και την τηλεόραση, ο Χρήστος Μαχαίρας είχε και προσωπική φιλία με τον αείμνηστο ευρωβουλευτή του Συνασπισμού Μιχάλη Παπαγιαννάκη, η προσωπικότητα του οποίου υπήρξε ηγετική στον χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς.
Το Γιαννιώτικο Λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *