Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το Πρωτοχρονιάτικο αντι-μήνυμα των πολιτών

 Του Γιώργου Κρανά

Αφήνουμε πίσω μας, μία ακόμη χρονιά γεμάτη δυσκολίες και διαχειριστικές ανεπάρκειες . Γεμάτη από θλίψη για τις απώλειες ανθρώπων. Μία χρονιά που τη στιγμάτισε ο χαμός του αγαπητού Νίκου Μάντη , η αδιαφορία για την καθημερινότητα της πόλης και κυρίως η εγκατάλειψη των χωριών.
Η οικονομική κρίση, η βαθιά ύφεση και τα μνημονιακά μέτρα, χωρίς παρέμβαση της δημ. Αρχής για ουσιαστική άμβλυνση, όχι μόνο διόγκωσαν τα προβλήματα αλλά μεγέθυναν τις ανισότητες και απειλούν τον κοινωνικό ιστό.
Οι συνέπειες της σκληρής πραγματικότητας στέρησαν το χαμόγελο και το χειρότερο είναι ότι στέρησαν και την ελπίδα του αύριο.
Με τον ερχομό του νέου έτους θα πρέπει να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να γυρίσουμε σελίδα.
Να βρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. 

Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται, δεν είναι της πλάκας και σίγουρα δεν είναι πεδίο για πειράματα .
Πρόκειται για τις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών στα Γιάννενα, εξαιτίας της έντονης οικονομικής κρίσης, που δεν έχει αφήσει στον τόπο τίποτα όρθιο στο πέρασμά της.

Όλα κάποτε τελειώνουν .

Ο κύκλος του δημάρχου και του ανάλγητου δημοτικού διευθυντηρίου έχει κλείσει .

 Τους πολίτες απασχολεί να προκύψει μια νέα δημοτική αρχή που θα αλλάξει τον πολιτικό λόγο και θα δημιουργεί για όλους.
Στην πολιτική, βλέπετε , δεν υπάρχουν διατηρητέα και κατά συνέπεια δεν χρειάζονται αναπαλαιώσεις και συντηρήσεις.
Ο πιο ασφαλής τρόπος για να κρίνεις μια πολιτική είναι το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα της απερχόμενης δημ. Αρχής είναι ανύπαρκτο και πένθιμο.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος θα μείνει στην πολιτική ιστορία του τόπου, ως ένας εξουσιομανής πολιτικός, διαρκώς ψευδόμενος, φθηνά δικαιολογούμενος , αλαζών με καθεστωτική νοοτροπία και μοιραίος.
Ο Δήμος τα μούσκεψε και οι δημότες απαιτούν το 2014 ανανέωση του πολιτικού λόγου, ανανέωση προσώπων και ένα πολύ δυνατό δημιουργικό πρόγραμμα που θα έχει, ως βασικές κατευθύνσεις, την Ανθρωπιά , την Κοινωνική Αλληλεγγύη, τη συμμετοχή των πολιτών στα δρώμενα , την επούλωση των μνημονιακών πληγών και την επανεξέταση του Καλλικράτη.
Μπορούμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την πορεία, αρκεί να απαλλαγούμε από τους «άγιους της συνεχούς προσφοράς στην κοινωνία» και να συστρατευθούμε στα μηνύματα και τις προκλήσεις των καιρών.
Η νέα χρονιά, είναι χρονιά εκλογών και κατά συνέπεια σε εμάς εναπόκειται να γίνει μια χρονιά ελπίδας και δημιουργίας για όλους μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *