Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ελλάδα-Γερμανία: Θλιβερές συγκρίσεις

Υπάρχει μια χώρα που εδώ και ένα μήνα οι υποψήφιοι κυβερνητικοί εταίροι συζητούν όλα τα θέματα προκειμένου να φτιάξουν κυβέρνηση. Από τον αριθμό των επιδομάτων μέχρι τη σχέση τους με τις άλλες χώρες και τα προβλήματά τους. Όταν θα συμφωνήσουν οι αρχηγοί θα θέσουν την υποψήφια συμφωνία προς έγκριση από το εσωτερικό των κομμάτων τους με δημοψήφισμα. Αυτή η χώρα είναι η Γερμανία.
Υπάρχει και μια άλλη χώρα, που τα κυβερνητικά κόμματα πρώτα παίρνουν την εξουσία, μοιράζουν τις θέσεις στους κάθε λογής οργανισμούς, αδυνατούν  να χαράξουν εσωτερική πολιτική, αρκούνται στο να εκτελούν τις εντολές της τρόικα και μετά από κάνα 5μηνο υπογράφουν  και ένα χαρτί για να ρίξουν στάχτη στα μάτια. Αυτή η χώρα είναι η Ελλάδα.
Μπορεί τη Γερμανία να την κατηγορούμε για τα πάντα αλλά δεν γίνεται να μην αναγνωρίσουμε ότι οι άνθρωποι είναι σοβαροί με τα σοβαρά, σε αντίθεση με τους δικούς μας κατσαπλιάδες. Αν δεν επιλέξουμε και εμείς τους σοβαρούς, πραγματικά τι μέλλον μπορούμε να έχουμε;

Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *