Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΣΙΠΡΑΣ: “Ξεπέρασε κάθε νοσηρή φαντασία το υπουργείο Οικονομικών”

Για μία «νέα επιχείρηση κλοπής εισοδήματος και δήμευσης της περιουσίας των πολιτών» κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε επίκαιρη ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό, αναφερόμενος στον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Ο κ. Τσίπρας στρέφει τα πυρά του στο υπουργείο Οικονομικών, καταλογίζοντάς του πως «ξεπέρασε κάθε νοσηρή φαντασία με τις προτάσεις φορολόγησης αγροτεμαχίων και χέρσων χωραφιών».

Επίσης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρεώνει στην κυβέρνηση ότι ουδέποτε βρέθηκαν στο επίκεντρο της πολιτικής της «η διαφθορά, η φορολογική ασυλία του μεγάλου πλούτου και των εξωχώριων εταιρειών, οι ενδοομιλικές συναλλαγές και η φοροαποφυγή και φοροδιαφυγή των εγχώριων ελίτ».Αντίθετα, όπως αναφέρει, συνεχίζεται «η λεηλασία της μεσαίας τάξης και του κόσμου της εργασίας».

Πηγή: ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *