Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άγριες ίντριγκες στο Μέγαρο Μαξίμου

Ρουσφέτι στο Μαξίμου: Πώς ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος διόρισε το γιό του

 Μια  ιστορία από τα μίση και τα πάθη που επικρατούν στο Μέγαρο Μαξίμου αποκαλύπτεται στην βδομαδιάτικη εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που στηρίζει μια από τις φράξιες του Σαμαρά.
Αποκαλύπτεται πως ο στοργικός πατέρας και γραμματέας της κυβέρνησης, ο Μπαλτάκος κατάφερε να διορίσει το άνεργο παιδί του στο Λιμενικό, κινώντας γη και ουρανό, μιας και το ίδιο ήταν σκέτο παλτό και δεν είχε τα προσόντα που απαιτούσε ο νόμος.
Το’μαθε αυτό ο Σίμος που ανήκει σε αντίπαλη ομάδα από αυτή του Μπαλτάκου και αφού σφύριξε το γεγονός στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, όπου σταθεί και όπου βρεθεί αποκαλεί τον Μπαλτάκο ως Παλτά-κο, παίρνοντας πίσω το αίμα του για το διασυρμό που είχε υποστεί όταν οι Μπαλτάκηδες είχαν φέρει στο φως τη δική του ιστορία, όταν διόρισε το αίσθημά του στο γραφείο του και αφού έγινε των σκυλιών, αναγκάστηκε να το απομακρύνει…
Ρίτα Πουλακίδα, η ιστοριογράφος της σαμαρωμένης χώρας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *