Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Διαγκωνισμός για τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Ενότητα πολιτών- Νέα Γιάννενα».

Του Γιώργου Κρανά
Την πρόθεσή του να συμμετάσχει στις τυχόν διαδικασίες για τη θέση του επικεφαλής της παράταξής του στις επερχόμενες εκλογές εξέφρασε εμμέσως ο κ. Μ. Ελισάφ μη διαψεύδοντας από τη μια σχετικό δημοσίευμα του Π.Λ. κι αναφέροντας από την άλλη στον κ. Γ. Γκόντζο πως « τώρα η κοινωνία μπορεί ν’ αξιολογήσει τη θητεία μου στο Δήμο από τον τρόπο που άσκησα εξουσία, όπως και των υπόλοιπων στελεχών της Δημ. Αρχής. Ο πολίτης μπορεί να σχηματίσει καλύτερη εικόνα» .

Άραγε, να είναι αγνές και βάσιμες οι προθέσεις του, μια και πράγματι έχει να παρουσιάσει αξιόλογο έργο, ή να πρόκειται για πολιτικό ελιγμό , με σκοπό να είναι και πάλι ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων , αφού και κατά την προηγούμενη εκλογική διαδικασία είχε υποψηφιότητα , αλλά στο τέλος παραιτήθηκε για χάρη του κ. Φίλιου;

Βέβαια, παραμένει η αγωνία στους δημότες για τη σιγή του κ. (Ν)άστου , ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσει την επιθυμία του να τεθεί επικεφαλής της δημοτικής παράταξης!.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *