Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κασσής: Κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου!

“Κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου, εγώ και οι άλλοι βουλευτές”, υποστήριξε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Μιχάλης Κασσής!
 Σε μια έκρηξη …αυτοκριτικής ο νέου τύπου βουλευταράς Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι αυτός και οι άλλοι βουλευτές είναι υπεύθυνοι και όχι ο Στουρνάρας, ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος για όσα υφίσταται ο Ελληνικός λαός.
Να υποθέσουμε ότι τώρα που ξύπνησε και πληροφορήθηκε από τον Παπαδάκη για όσα συμβαίνουν στη χώρα, θα τρέξει και θα υποβάλλει την παραίτησή του,απαλλάσσοντάς μας από την παρουσία του, αφού είναι ένας κοιμισμένος βουλευτής και ο λαός των Ιωαννίνων δεν τον έστειλε  να κοιμάται στη βουλή και να ξυπνά στον ..Παπαδάκη.
Διαφορετικά όσα λέει είναι για δημόσια κατανάλωση και για να κοιμούνται  τα κουτορνίθια των Ιωαννίνων, που ψηφίζουν αυτό το νέο φαινόμενο της πολιτικής ζωής που νομίζει πως πουλώντας τρέλλα θα την βγάλει καθαρή…
Ρίτα Πουλακίδα, η αφυπνισμένη όρνιθα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *